Näthandla

Brukar du handla på nätet? 

Handla i vår egen Butik
Vi har en egen nätbutik där intäkterna går direkt till katterna. En del varor köper vi in men det finns också varor som tillverkats av underbara kattvänner som stöder vår verksamhet genom att tillverka olika saker.  Vi har till exempel alltid ett behov av virkade kattleksaker med kattmynta i. Om du tillverkar något som vi skulle kunna sälja tar vi tacksamt emot. Kontakta Butiken för att erbjuda din hjälp.

Sponsorhuset – välj Kattkommando Syd som din förening
Som förening är vi anslutna till Sponsorhuset som har samarbete med över 230 kända nätbutiker. Varje köp som görs via Sponsorhuset ger pengar tillbaka både till den som handlar och den förening som valts. Konceptet är ”Gör köp du ändå tänkt att göra – så får du och din förening pengar!”.

Genom att gå via Sponsorhuset och göra dig som medlem samt välja Kattkommando Syd som din förening så delas provisionen 50/50 mellan Kattkommando Syd och dig som medlem. Det finns också möjlighet för dig att skänka hel eller delar av din egen ersättning till oss. Den som handlar betalar samma pris som vanligt.