Gigge

Gigge fångades in från hemlöshet i april 2021, som förvildad. Idag är han dock väldigt social, älskar att bli klappad och kliad och söker mycket kontakt. Han söker i första hand ett permanent hem, i andra hand ett nytt stödhem.

Gigge är väldigt känslig för signaler, även subtila sådana, så han måste flytta till någon som kan erbjuda en lugn och stressfri miljö helst utan hund och små barn. Han trivs dock väldigt bra med andra katter, är snäll mot dem och vill mysa med dem – under förutsättning att de inte markerar ”sitt revir” för mycket och fräser ifrån mot honom. Han vill vara med övriga katter, mysa med dem, och får han det så är allt frid och fröjd. Blir han däremot bortmotad och ”satt på plats” av annan katt så svarar han upp och det blir lite fräs och bråk. Han måste alltså leva med en katt eller flera som inte har något behov av att vakta revir utan som välkomnar ny kompis i gänget utan någon prestige inblandad.

Gigge behöver därutöver helst ha tillgång till någon form av skyddad utevistelse, t ex rastgård/nätad balkong. Han får INTE gå ut fritt. Han har en kronisk sjukdom som heter pododermatit. Han har idag inga direkta besvär av sjukdomen, men måste hållas vid gott immunförsvar och behöver ibland medicineras med kortison för att hålla sjukdomen under kontroll. Gigges födelseår är av veterinär uppskattat till 2016.

Vid intresse av att erbjuda Gigge ett hem, fyll i formuläret via länken: Formulär

Vid intresse av att bli hans månadsfadder, skriv till therese.b@kks.nu.

 

Gigge (till höger) med kompisen Berra.

 

 

 

 

 

 

 

 

KKS omplaceringsavtal

KKS förmedlingsavgifter

 

 

Kön: Hane
Kommun: Klippan
Förmedlare: Therese Borg
Söker:
- Månadsfadder
Ärendenummer: 168-21
Katten är:
  • ID-märkt
  • Vaccinerad
  • Kastrerad
  • Försäkrad