LEKA Inkom 5/3-18

Kontaktperson: Inga-Lill

KastreradJa
Id-märktJa
VaccineradJa
Född2012
BesöksortVissefjärda
Är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

Uppdatering 5 mars 2018:
Leka har sedan sept 2015 levt ensam i villan i Lund med två andra katter då deras matte fick en stroke och var tvungen att flytta till äldreboende. Leka fick för några månader flytta till Vissefjärda Emmaboda kommun och väntar nu på sitt för alltid hem.

Leka är snäll mot andra katter men inte van vid hundar. Hon vill flytta till ett lugnt boende på landet eller till ett kattvänligt villaområde där hon inte riskerar att bli påkörd. Leka är, som hennes namn berättar, en lekfull katt. Hon är mycket snäll, glad, vänlig och samtidigt mild och behaglig. Hennes teckning är ovanlig med den mörka lilla "baskern" och den runda svarta bollen på sidan. Leka älskar att gå ut varje dag, vilket hon vill göra i sitt nästa hem. Men eftersom hon lätt blir skrämd av andra katter och hundar behöver hon vara innekatt i någon månad innan hon får gå ut, så att hon känner sig riktigt trygg med familj och hus. Leka är rumsren, går på låda och vässar klorna där hon ska.

Nya bilder på fina damen:

Bakgrund 24 juli 2016:
Lekas ägare har kommit in på äldreboende och sköts av dottern tillfälligt men behöver hjälp att omplacera henne. Leka är van att få gå både ut och in i huset, så ett hem med utemöjlighet är önskvärt!

Är du intresserad eller har frågor om Leka?
Kontakta Inga-Lill

Omplaceringsavtalet!
Förmedlingsavgifter!

493-15

« Tillbaka