VACKRA TJEJEN SIV

Kontaktperson: Lena

KastreradJa
Id-märktNej
VaccineradNej
Född2004
KönHona
BesöksortSölvesborg
Veterinärvårdsfadder:
14 januari 2016
Carina Andersson i Limhamn

Vackra tösen Siv
Vackra Siv söker eget hem då hon inte kunde vara kvar i sitt förra pga husses arbetstider.

Från början föddes Siv i en familj där matte tyckte det skulle vara roligt för barnen att få kattungar. De lät därför sin unga okastrerade honkatt springa vind för våg utan p-piller, vilket resulterade i fyra kattungar. Matte hittade sedan själv hem till Siv och hennes ena syster medan KKS omplacerade de andra båda då matte hotat att helt enkelt bara dumpa kattungarna med motivering att de inte ville avliva dem.

Siv
Ljuvligt vackra Siv ;)
hon är viltfärgad med vita tecken

Efter en tid hörde Sivs husse av sig då han inte kunde ha kvar sina båda katter, detta pga att han fått ändrade arbetstider och skulle jobba iväg i veckorna. Stödhem söktes utan resultat och Siv och hennes syster flyttade därför akut till Sölvesborgs katthem.
Systern bor sedan en tid tillbaka i eget hem vilket även Siv vill göra.

Siv
Vänta lite, jag måste få putsa mig innan bilden!

Siv fungerar bra tillsammans med de andra katterna på Sölvesborgs katthem, Det enda "problemet" skulle kunna vara att hon har en benägenhet att bajsa precis bredvid lådan, vilket en ny familj bör vara medveten om. Troligen ändrar det sig i ett eget hem där hon slipper dela lådor med många katter, men det är inget man kan garantera. I övrigt är Siv en social och tillgiven katt. En snäll katt enligt hennes förra husse. Tidigare innekatt i lägenhet men har på katthemmet tillgång till en stor rastgård. Siv är också en mycket vacker katt med en något ovanligare teckning (pälsfärg).

Siv
Visst är jag väl jättefin, purrar Siv ;)

Tack till dig Carina som valt att bli KKS veterinärvårdsfadder
för underbara tösen Siv!

Är du intresserad eller vill veta mer om ljuvliga Siv?
Kontakta Lena

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

829-04 1381962-1-24