KONTAKTA CHRISTINA


Kontaktperson: Christina J

Jag finns i Löddeköpinge ca tre mil norr om Malmö i Skåne. De flesta av katterna på min sida finns i Skåne.

När du tänkt noga över allt vad det innebär att ta hand om en katt och du är intresserad av någon av katterna på min sida fyll i första hand i intresseformuläret nedan. Jag brukar svara snabbt på intresseanmälan. Har du en hotmailadress så händer det ibland att svaret hamnar i skräppostmappen så kolla där också!

OBS! Att jag inte ringer upp när jag fått din intresseanmälan!
Vi bestämmer istället tid för besök hos katten/katterna via mail. Har du ingen mail så får jag givetvis ringa upp. Jag lägger hellre mycket tid på ett personligt möte med intressenter än telefonsamtal! OBS!

Om du inte fått svar på din intresseanmälan inom 2-3 dagar så skicka i första hand ett mail till pian.j@telia.com.

Nya ärenden anmäls endast via detta anmälningsformulär »
KKS tar inte emot nya ärenden per mejl.

Hjärtligt välkomna!

Vänliga hälsningar
Christina

Med formuläret, som det finns en länk till här nedan, kan du enkelt göra en intresseanmälan för den katt du är intresserad av.

VIKTIG INFORMATION!
Längst ner i formuläret får du välja om du vill godkänna att din adress sparas i vårt adressregister eller inte. Anledningen till att detta görs är för att vi ska kunna skicka ut KKS-bladet per post till dig 1-2 gånger om året. Men även om du inte vill att dina adressuppgifter sparas måste du ändå fylla i alla obligatoriska fält annars kan vi inte ta emot din intresseanmälan.

En kopia av formuläret skickas även till vår adressregisteransvarig som då kan avgöra vem som vill läggas in i adressregistret.

Information om KKS-bladet »

Du måste vara minst 18 år för att få göra en intresseanmälan!

Fält märkta med * är obligatoriska.

Intresseanmälan katt, Christina Jansson »

« Tillbaka