VendelaNy 11/10-12

Kontaktperson: Christina

Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja
Föddca 2011
KönHona
Besöksort Löddeköpinge
Skåne

Försäkringsfadder:

Remington och hans två betjänter

Agrias basförsäkring

Vendela vill ha kattkompis i nytt hem! Vendela ska hållas som innekatt alternativt innekatt med kontrollerad utevistelse!

Är jag inte en riktig sötnos så säg

Vendela är rumsren och kommer mycket bra överens med andra katter. Hon är mycket nyfiken på oss tvåbeningar och går att klappa försiktigt även när hon inte äter.

Vendela med kattungen Vincent på ryggen ;-)

Vendela tar gärna hand om små moderlösa kattungar. Kattungen Vincent och Vendela hade mycket kul ihop innan Vincent flyttade till permanent hem.

Varmt välkommen på besök hos Vendela i Remingtons kattlya!

Bakgrund:

Vendela (tidigare kallad för Tissetatten) kom med sina tre ungar till trädgården hos en kvinna i Marbäck. Kattungarna blev sorgligt nog ihjälbitna av en räv. Vendela fick flytta in hos kvinnan men pga av att man var rädd för att hemmets hundar, en terrier och en vinthund, skulle kunna skada henne så fick hon sitta i en stor hundbur. Det var ju inget liv för en liten katt så kvinnan bad KKS om hjälp med omplacering.

Matte i Remingtons kattlya såg lilla Vendela på KKS facebook och Remington insisterade på att Vendela skulle få flytta in under hans trygga tassar och så blev det.

Fina tösen Vendela
Fina tösen Vendela

Fina tösen Vendela
Snälla, kan du hjälpa mig?

Vill du/ni veta mer om Vendela? Kontakta Christina.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

475-12