Tudor

Kontaktperson: Christina

Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja
 
Född 5/9 2010
Besöksort Löddeköpinge

Försäkringsfadder:

Harriet Dahlström

Malmö

Agrias plusförsäkring

Tudor vill ha kattkompis i nytt permanent hem! Tudor ska hållas som innekatt alternativt innekatt med kontrollerad utevistelse!

High five Tudor!

Uppdatering 120205:

Alldeles färska bilder på Theo och Tudor liggandes tätt tillsammans i ett av klösträdens hängmattor. Finare kan det väl inte bli?

Här ligger vi och har det mysigt ihop säger Tudor

Pömsiga bröder :-)

Kram på dig brorsan säger Theo

Uppdatering 120111:

Lille filuren Tudor flyttar gärna tillsammans med sin bror Theo eller varför inte sin supergulliga, söta och rara mamma Tessa.

Har ni sett en sådan tjusig kille jag blivit

Tudor anstränger sig för att se så fin ut som möjligt

Tudor tillsammans med Simon

Tudor med Remington som skymtar genom nät dörren

Uppdatering 110607:

Stödhemmet vill inte längre ha kvar Tudor. Tudor söker nu AKUT ett nytt helst permanent hem men i yttersta nödfall ett nytt stödhem.

Uppdatering 110304:

Tudor flyttar tillsammans med sin bror Theo till nytt stödhem i Hässleholm. Det finns goda chanser för båda att få stanna permanent om det fungerar med redan befintliga vuxna katter.

Bakgrund:

En ung kvinna som arbetar inom hemtjänsten i nordvästra Skåne kontaktar fredagen den 4 december KKS om en tam hemlös kattmamma och fem ungar som finns utanför en vårdtagares bostad. Fastighetsägaren som är en "ömsint" och "barmhärtig" person har hotat att låta slå ihjäl eller skjuta hela familjen om de inte fått hem senast måndagen efter. Inget stödhem gick att hitta på så kort tid så kvinnan hämtade hem katterna till sitt lilla badrum på måndag förmiddagen.

Tudor bebis som är rödtabby med vitt

Alla hade kraftig ögoninflammation, en av ungarna hade lunginflammation och maskmage och en hade öronskabb. Misstanke fanns även på att katterna hade loppor. Hela lilla familjen fick komma till veterinär och fick behandling med antibiotika och ögonsalva samt blev avmaskadeoch fick Stronghold spot on i nacken mot loppor och öronskabb.

Tammy och Tudor vilar

Tudor till höger med alla sina syskon

Hela lilla kattfamiljen är nu frisk och har påbörjat sin grundvaccinering mot kattpest och kattsnuva.

Varmt välkommen på besök i Tudors stödhem!

Om du är intresserad av lille sötnosen Tudor kontakta Christina.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

1224-10

 
Untitled 1