Slarva och Trissan

Kontakt: Christina

Om Slarva och Trissan:

Ja Nej
Kastrerad
Vaccinerad
Id-märkt

FöddJuli 2007
KönHonor
BesöksortHelsingborg

Försäkringsfadder:

Slarva:

Daniel Nilsson

Malmö

Trissan:

Camilla Runfors

Malmö

!AKUT! Uppdatering 110621 !AKUT!:

Slarva och Trissans stödhem ska ut på en längre resa igen. Denna gång kommer hon att vara borta i minst nio månader och det fina arrangemanget som kom till stånd förra gången går tyvärr inte att ordna denna gång.

Båda töserna behöver därför helst ett permanent hem men i nödfall ett nytt stödhem före september månad 2011!

Uppdatering 110207:

Stödmatte har lyckats ordna med pålitlig kattvakt, som känner Slarva och Trissan väl, under sin 10 veckor långa utlandsresa vilket är mycket tacksamt då de får stanna i sin invanda miljö.

AKUT Uppdatering 100801 AKUT

Slarva och Trissans stödhem ska åka på en lång resa utomlands. Töserna söker nu ett nytt helst permanent hem gärna tillsammans. Kan du öppna ditt hem och ditt hjärta för dessa fantastiska kattflickor tveka inte att kontakta Christina snarast.

Mycket varmt välkommen att hälsa på flickorna i deras stödhem i Helsingborg.

Stödhemmet berättar:

Trissan och Slarva har verkligen gjort en helomvändning sedan de kom till mig. Första två dagarna låg de under soffan och tryckte. När jag lockade på dem fick jag väsningar till svar.

Äkta syskonkärlek

De kröp fram på nätterna när det var tyst och lugnt, för att sedan gradvis närma sig mig. Nu, efter ca två månader är de hur goa och keliga som helst. Dock är de fortfarande reserverade mot andra människor. Får jag besök gömmer de sig under soffan flera timmar tills de förstår att kusten är klar och börjar krypa ut så sakteliga

.

Jättetrötta kissar :-).

Är det bara jag som kommer hem möter de mig i dörren. Trissan är den mest reserverade av de två, men absolut inte rädd för mig. Hon kommer gärna upp i knäet och spinner tyst. Att bli kliad på magen är det bästa hon vet. Hon och Slarva trivs väldigt bra ihop. Ibland ligger de bara tätt ihop och sover, ibland har de en vild brottningsmatch på golvet.

Vackra, vackra tösen Trissan som är svartsköldpadda

Trissan går inte att bära än, men det går bra att lyfta henne snabbt för att flytta henne.

Fina, fina fröken Slarva som är svarttabbysköldpadda

Slarva är den ljudliga. Hon "pratar" mycket och gärna. När jag kallar på henne hoppar hon upp i mitt knä och spinner högt, helst innan jag hunnit röra henne! Hon är busig och har en favoritleksak, en grå låtsasmus som hon gärna leker apport med. När jag kastar den kommer hon tillbaka med den i munnen.

Slarva fångar musen

Slarva har fångat musen

Slarvas festliga ätstil

Hon ligger ibland ner och äter, vilket syns på en av bilderna. Då gräver hon upp maten från skålen så den hamnar på golvet och äter därifrån. Slarva har jag faktiskt kunnat lyfta upp och bära korta stunder. Båda är 100% rumsrena, det har aldrig skett någon olycka utanför lådan! Om du adopterar någon av dessa underbara tjejer kommer du få en vän för livet! De har massor med härlig personlighet. Helst vill de nog bo tillsammans, fast jag tror de skulle trivas utmärkt med andra katter med

 

Om du är intresserad av Slarva och Trissan kontakta Christina: stina@kks.nu

Omplaceringsavtalet!
Förmedlingsavgifter!

Tillbaka till Christinas katter

760-07