Theo

Kontaktperson: Christina

Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja
 
Född 5/9 2010
Besöksort Hässleholm

Försäkringsfadder:

Éricha, Magnus, Selma, Lionel och Sixten Stridmark

Osby

Agrias plusförsäkring

Theo vill ha kattkompis i nytt permanent hem! Theo ska hållas som innekatt alternativt innekatt med kontrollerad utevistelse!

Lille nyfikne filuren Theo

Uppdatering 120920:

Tusen tass till Éricha, Magnus med sina fyrbenta pälsklingar Selma, Lionel och Sixten för att ni tar över som försäkringsfadder för lille busfröet Theo :-)!

Uppdatering 120205:

Alldeles färska bilder på Theo och Tudor liggandes tätt tillsammans i ett av klösträdens hängmattor. Finare kan det väl inte bli?

Här ligger vi och har det mysigt ihop säger Tudor

Pömsiga bröder :-)

Kram på dig brorsan säger Theo

Uppdatering 120111:

Theo är en pigg och busig liten kille. Bland de roligaste han vet är att retas med några av de vuxna honkatterna. Roligt för honom kanske men definitivt inte för Kanel och Marlena som blir mycket stressade av detta. Annars så tar han väl hand om kattungarna, t ex Sixten älskar att ligga på Theo och mysa.Theo flyttar gärna tillsammans med sin bror Tudor eller varför inte med lilla energiknippet Sixten?

Charmgossen Theo som undrar om du vill bli hans

Vill du, vill du säg?

Uppdatering 110820:

För rättvisans skull då både mamma Tessa och brorsan Tudor är försäkrade så är nu även lille Theo på bossen Remingtons inrådan försäkrad av matte och husse i Remingtons kattlya.

Uppdatering 110607:

Stödhemmet vill inte längre ha kvar Theo. Theo söker nu AKUT ett nytt helst permanent hem men i yttersta nödfall ett nytt stödhem.

Uppdatering 110304:

Theo flyttar tillsammans med sin bror Tudor till nytt stödhem i Hässleholm. Det finns goda chanser för båda att få stanna permanent om det fungerar med redan befintliga vuxna katter.

Bakgrund:

En ung kvinna som arbetar inom hemtjänsten i nordvästra Skåne kontaktar fredagen den 4 december KKS om en tam hemlös kattmamma och fem ungar som finns utanför en vårdtagares bostad. Fastighetsägaren som är en "ömsint" och "barmhärtig" person har hotat att låta slå ihjäl eller skjuta hela familjen om de inte fått hem senast måndagen efter. Inget stödhem gick att hitta på så kort tid så kvinnan hämtade hem katterna till sitt lilla badrum på måndag förmiddagen.

Theo vilar sig lite

Alla hade kraftig ögoninflammation, en av ungarna hade lunginflammation och maskmage och en hade öronskabb. Misstanke fanns även på att katterna hade loppor. Hela lilla familjen fick komma till veterinär och fick behandling med antibiotika och ögonsalva samt blev avmaskadeoch fick Stronghold spot on i nacken mot loppor och öronskabb.

Theo är cremetabby med mycket vitt

Theos tur att fånga laserpekaren :-)

Hela lilla kattfamiljen är nu frisk och har påbörjat sin grundvaccinering mot kattpest och kattsnuva.

Varmt välkommen på besök i Theos stödhem!

Om du är intresserad av lille kattungekille Theo kontakta Christina.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

1224-10

 
Untitled 1