Suzie Q

Kontaktperson: Christina

Kastrerad Nej
Id-märkt Nej
Vaccinerad Nej
 
Född Ca 27/6 2013
BesöksortLöddeköpinge

Försäkringsfadder:

Remington och hans två betjänter.

Agrias kattungeförsäkring

 

Suzie Q behöver ha vuxen kattkompis i nytt permanent hem! Suzie Q ska hållas som innekatt alternativt innekatt med kontrollerad utevistelse! Suzie Q och hennes tre syskon kommer att ha fått minst den första vaccinationen mot kattpest och kattsnuva innan de flyttar. De är avmaskade och har fått Stronghold.

Suzie Q är leveransklar tidigast den 26 september 2013!

Är jag inte ljuvligt söt så säg?

Suzie Q och hennes syster Sue Ellen (Ewing) är två tuffa tjejer. Ofta så är det de två som brottas då de uppenbarligen tycker att bröderna är för mesiga ;-) Stewie och Stuart brottas med varandra istället :-).

Helfigur där man kan se att jag är vackert svarttigrerad

Men vad är det som rör sig bakom fotoskynket?

Men kom igen vad är det bakom skynket?

Det kan tilläggas att kattungar som handmatas blir mycket människosociala och goa. Vi brukar alltid låta någon av våra vuxna friska fullvaccinerade katter t ex hankatten Nicke få agera fosterförälder vilket är oerhört viktigt då de behöver lära sig hur man uppför sig som katt. För övrigt så är alla katter i Remingtons kattlya som har åldern inne vaccinerade efter konstens alla regler.

Bakgrund:

Suzie Q och hennes tre syskon hittades medtagna i en stenmur i Sölvesborg. Ingen mammakatt hade varit synlig. Familjen som hittade dem försökte ge dem mat (majsvälling) men kunde inte behålla dem så de kontaktade KKS om hjälp. Lena K i Sölvesborg tog in dem tillfälligt men skulle arbeta långa dagar kommande vecka och kunde inte handmata de små. Då jag har turen att ha ett eget arbetsrum med dörr och därmed kunde ta med dem till arbetet och handmata så fick de komma in under Remingtons trygga tassar.

Varmt välkommen på besök hos oss och ljuvliga tösen Suzie Q i Remingtons kattlya!

Om du är intresserad av lilla ljuvliga Suzie Q kontakta Christina.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

365-13

 
Untitled 1