Sue Ellen Ewing

Kontaktperson: Christina

Kastrerad Nej
Id-märkt Nej
Vaccinerad Ja
 
Född Ca 27/6 2013
BesöksortLöddeköpinge

Försäkringsfadder:

Remington och hans två betjänter.

Agrias kattungeförsäkring

 

Sue Ellen behöver ha vuxen kattkompis i nytt permanent hem! Sue Ellen ska hållas som innekatt alternativt innekatt med kontrollerad utevistelse! Sue Ellen och hennes tre syskon kommer att ha fått minst den första vaccinationen mot kattpest och kattsnuva innan de flyttar. De är avmaskade och har fått Stronghold.

Sue Ellen är leveransklar tidigast den 26 september 2013!

Bedårande söt säger stödmatte att jag är

Uppdatering 131103:
Sue Ellen är tingad till till sitt alldeles egna kärleksfulla hem där hon kommer att få en buskompis i liknande ålder samt två vuxna förebilder. Vi önskar dig all lycka i framtiden lilla sötnos.

Sue Ellen och hennes syster Suzie Q är två tuffa tjejer. Ofta så är det de två som brottas då de uppenbarligen tycker att bröderna är för mesiga ;-) Stewie och Stuart brottas med varandra istället :-). Sue Ellen får nog sägas vara den som är mest framåt av alla fyra kattungarna.

Eller vad säger du stödhusse?

Du ska inte tro att jag är snäll mot retfulla vippor

Sue Ellen undrar också vad som finns bakom skynket

Det kan tilläggas att kattungar som handmatas blir mycket människosociala och goa. Vi brukar alltid låta någon av våra vuxna friska fullvaccinerade katter t ex hankatten Nicke få agera fosterförälder vilket är oerhört viktigt då de behöver lära sig hur man uppför sig som katt. För övrigt så är alla katter i Remingtons kattlya som har åldern inne vaccinerade efter konstens alla regler.

Bakgrund:

Sue Ellen och hennes tre syskon hittades medtagna i en stenmur i Sölvesborg. Ingen mammakatt hade varit synlig. Familjen som hittade dem försökte ge dem mat (majsvälling) men kunde inte behålla dem så de kontaktade KKS om hjälp. Lena K i Sölvesborg tog in dem tillfälligt men skulle arbeta långa dagar kommande vecka och kunde inte handmata de små. Då jag har turen att ha ett eget arbetsrum med dörr och därmed kunde ta med dem till arbetet och handmata så fick de komma in under Remingtons trygga tassar.

Varmt välkommen på besök hos oss och ljuvliga och tuffa tösen Sue Ellen i Remingtons kattlya!

Om du är intresserad av lilla ljuvliga och tuffa Sue Ellen kontakta Christina.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

365-13

 
Untitled 1