Stewie Griffin

Kontaktperson: Christina

Kastrerad Nej
Id-märkt Nej
Vaccinerad Nej
 
Född Ca 27/6 2013
BesöksortLöddeköpinge

Försäkringsfadder:

Remington och hans två betjänter.

Agrias kattungeförsäkring

 

Stewie behöver ha vuxen kattkompis i nytt permanent hem! Stewie ska hållas som innekatt alternativt innekatt med kontrollerad utevistelse! Stewie och hans tre syskon kommer att ha fått minst den första vaccinationen mot kattpest och kattsnuva innan de flyttar. De är avmaskade och har fått Stronghold.

Stewie är leveransklar tidigast den 26 september 2013!

En så´n sötnos i husses famn

Stewie är en mycket snäll liten kille som gärna tvättar dig på hakan och friserar ditt hår om han får chansen ;-). Har en hög och stark stämma, kanske ska vi skicka in en ansökan till operaskolan? Eller så är han så förtjust i dig att han vill vara nära hela tiden?

Stewie har full fokus på vippan

Stewie verkar ha något längre päls än sina syskon men det är osäkert om han kommer att bli långhårig.

Nu fick jag dig allt din retfulla vippa

Både Stewie och hans bror Stuart (Little) kunde lapa och äta lite själva när de kom till Remingtons kattlya. De handmatades dock precis i samma omfattning som sina två systrar. Sent samma kväll som de kommit så blev Stuart slö pga hastigt påkommen uttorkning. Han hade som väl var sin svalgreflex intakt så han matades droppvis i två timmar till sent in på natten. Återhämtade sig helt. Så på måndag eftermiddag så blev Stewie på kort tid ännu slöare och saknade svalgreflex. Det var bara till att ringa snälle veterinären Lucas på Hagaveterinär strax söder om Malmö som tog emot akut. Vi körde i ilfart de fyra milen dit. Stewie fick kroppstempererat dropp och antibiotika och repade sig fint.

Det kan tilläggas att kattungar som handmatas blir mycket människosociala och goa. Vi brukar alltid låta någon av våra vuxna friska fullvaccinerade katter t ex hankatten Nicke få agera fosterförälder vilket är oerhört viktigt då de behöver lära sig hur man uppför sig som katt. För övrigt så är alla katter i Remingtons kattlya som har åldern inne vaccinerade efter konstens alla regler.

Bakgrund:

Stewie och hans tre syskon hittades medtagna i en stenmur i Sölvesborg. Ingen mammakatt hade varit synlig. Familjen som hittade dem försökte ge dem mat (majsvälling) men kunde inte behålla dem så de kontaktade KKS om hjälp. Lena K i Sölvesborg tog in dem tillfälligt men skulle arbeta långa dagar kommande vecka och kunde inte handmata de små. Då jag har turen att ha ett eget arbetsrum med dörr och därmed kunde ta med dem till arbetet och handmata så fick de komma in under Remingtons trygga tassar.

Varmt välkommen på besök hos oss och sötnosen Stewie i Remingtons kattlya!

Om du är intresserad av lille filuren Stewie kontakta Christina.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

365-13

 
Untitled 1