Sheva & Stephano

Kontaktperson: Christina

Kastrerade Ja
Id-märkta Ja
Vaccinerade Ja
 
Födda Ca 20/9 2012
Besöksort Skivarp

Försäkringsfadder för Sheva och Stephano:

Remington och hans två betjänter.

Agrias kattungeförsäkring

Sheva och Stephano flyttar gärna tillsammans till permanent hem! Båda ska hållas som innekatter alternativt innekatter med kontrollerad utevistelse!

Hej på er här är vi Sheva till vänster och Stephano till höger

Uppdatering 130817:

De båda fina syskonen får stanna permanent i sitt stödhem :-).

Uppdatering 130101:

Stödhemmet berättar:

Stephano är som alla kattungar, lekfull och hittar på hyss. Han älskar att leka med "da bird" och det har aldrig gått åt så många som nu. Han är extremt kelig och det räcker att man tittar på honom så börjar han spinna. Att sitta på axeln när matte lagar mat är också roligt, han hoppas att han ska få smaka. Stephano och Sheva sover alltid tillsammans och busar mycket.


Sheva, den svarta honan. Hon är lite mer reserverad än sin bror men älskar när man klappar henne. Hon blir dock rädd om man närmar sig henne för snabbt. Hon har mer spring i benen än sin bror och busar med allt, speciellt min norska skogkatt Minus som hon gärna hänger i svansen på.

Både Sheva och Stephano älskar badkaret, båda två kan sitta där hur länge som helst och dricka vatten, båda två har lärt sig starta kranen.

Båda kommer att få sin första vaccination mot kattpest och kattsnuva nu på torsdagden 3/1.

KKS fick ett nödrop angående tre kattungar som befann sig vid en parkering vid en skola. En av kattungarna hade redan blivit överkörd då det är mycket biltrafik på platsen :-(.

Sheva och Stephano blev dock räddade och fick komma in i ett stödhem där det redan fanns en vuxen honkatt. Ingen vet vad som hänt med syskonens mamma. Stödhemmet hade tänkt att behålla båda permanent men det visade sig att den vuxna katten inte alls gillade att få konkurrens av två kattungar.

Här gör sötnosen Sheva lite gymnastik medan brorsan sover

Kolla Shevas smidiga stil :-)

Rund och go´ liten kille Stephano

Myser som bara katter kan

Varmt välkommen på besök i Sheva och Stephanos stödhem!

Om du är intresserad av charmtrollen Sheva och Stephano kontakta Christina.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

648-12

 
Untitled 1