Pierre & Paul

Kontaktperson: Christina.
Kastrerade Ja
Vaccinerade Ja
Id-märkta Ja

Födda Sept 2007
Besöksort Malmö

Försäkringsfadder:

Nuvarande ägare

Malmö

Pierre och Paul som är mycket tighta vill flytta tillsammans till nytt permanent hem! Båda ska hållas som innekatt alternativt innekatt med kontrollerad utevistelse!

Hej på er, Pierre och Paul heter vi och vi älskar varandra

Uppdatering 130723:

Det fungerar jättebra mellan Limlit och Pierre. Limlit blev så glad över att ha fått en killkompis på fyra ben. Pierre får stanna permanent!

Uppdatering 130407:

Paul är tingad till nytt hem. Pierre har flyttat på prov till ett hem där det redan finns en vuxen hankatt.

Pierre (tv) och Paul (th) är två ”bröder” som omhändertogs av KKS under 2007, sedan 2008 har de bott tillsammans och blivit väldigt goda vänner, de är idag ca 5 år gamla. Pierre är en långhårig gråtigrerad hankatt med ett väldigt snällt sinneslag. Paul är blå med underbart fina vita inslag på både tassar och kropp, han är en mycket lugn kille som inte skulle göra någon förnär. Båda killarna är helt rumsrena och har aldrig gjort något utanför kattlådan!

Fåtöljen är mysig minsann och nu har vi bytt plats tihi

De är också båda rädda för dammsugaren, men låter man dem bara springa ut ur rummet så blir de nöjda. De har som sagt bott tillsammans under en lång tid och både äter, sover och leker tillsammans utan några bråk.

"Liten" Pierre sussar sött på kudden

Både Pierre och Paul är vana vid att borstas, klippa klorna och borsta tänderna regelbundet. De är kastrerade, avmaskade, vaccinerade, försäkrade och öronmärkta sedan våren 2008. De är vana vid årliga veterinärbesök och har inga problem att åka i bil.

Kolla in snyggingen Paul

Paul är en underbar kelgris, men helst när det passar honom. Han älskar att bli klappad och kommer gärna på besök när man ska somna, han pratar inte särskilt mycket men vissa morgnar händer det att han säger god morgon. Han är en lekfull kille som gärna fångar solkatter och laserstrålar, annars gillar han att ligga överst i sin klätterställning och se ner över världen.

Eftersom familjen som katterna bor hos idag står inför stora förändringar, behöver Pierre och Paul hitta ett nytt hem. De är idag innekatter, och har alla möjliga tillbehör som de skulle tänkas behöva i sitt nya hem.

 

Så ljuvligt vacker Pierre

Till skillnad från sin "bror" har Pierre mycket att berätta, han talar gärna om att det ska bäddas i sängen och att det behöver rengöras i kattlådan. Om dagarna ligger Pierre helst i kattställningen eller i sängen o vilar, men han tycker att det är minst lika roligt att jaga upp Paul till lek. Om natten ligger Pierre mer än gärna i centrum nära huvudkudden och spinner, om han får.

Är du intresserad av att adoptera det vackra "syskonparet" så kontakta Christina.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

1194-07