Petunia

Kontaktperson: Christina

Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja
 
Född

Ca 25/6 2012

BesöksortLöddeköpinge

Försäkringsfadder:

Remington och hans två betjänter

.

Agrias basförsäkring

Petunia vill ha kattkompis i nytt permanent hem! Petunia ska hållas som innekatt alternativt innekatt med kontrollerad utevistelse!

Vackraste blomman Petunia

Uppdatering 130414:

Lilla Petunia är nu dubbelvaccinerad mot kattpest och kattsnuva samt kastrerad och ID-märkt. Hon längtar efter ett nytt kärleksfullt hem med tam kattkompis. Ett hem som älskar Petunia för den hon är och som låter henne bli helt tam och gosig i sin egen takt.

Döm om vår förvåning när det plötsligt flyttade in en liten kolsvart kattunge på 4-5 månader i vår trädgård i Remingtons kattlya. Hon höll sig envist kvar och varje gång man kom ut så jamade hon när hon såg den goda maten som vi bjöd på.

Dottis svans lever farligt :-). Måste vara frestande för Petunia

Det som var ännu märkligare var att vi vid minst två tillfällen olika dagar såg den tama kattmamman från återvinningsstationen i Löddeköpinge gå förbi på gatan utanför vårt hus. Samtidigt så fick vi veta att hennes helsvarta kattunge försvunnit från återvinningsstatioen. Vi tror helt enkelt att den kloka kattmamman placerat ut en av sina ungar hos oss.

Lilla tösen, som vi senare såg att hon är, kunde ju inte fortsätta bo i trädgården med risk för att bli dräktig och/eller försvinna så hon fick flytta in hos Remington

.

En sällsynt svart Petunia

Petunia är inte speciellt rädd för oss tvåbeningar men är lite avvaktande. Dotti har tagit henne under sina tassars beskydd och hon och Pinocchio trivs mycket bra ihop. De ligger ofta tätt ihop och tvättar varandra.

En vacker kolsvart liten kattungeflicka som förtjänar ett bra liv och en varm famn att krypa upp i.

Kvar ute finns den tam kattmamman. Den lite större blyga blåvita kattungen, en vuxen svartvit hankatt och en av Petunias syskon svarttigrerad med vitt är infångade och i trygghet på VikingaTider. Kattmamman och hennes tre övriga ungar har tyvärr inte synts till på länge men maten som sätts ut av flera matare blir uppäten.

Stödhem till alla katterna behövs omgående och mycket akut!

Varmt välkommen på besök hos oss och vackra blomman Petunia Remingtons kattlya!

Om du är intresserad av Petunia kontakta Christina.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

397-12

 
Untitled 1