Maja

Kontakt: Christina

Om Maja:

Ja Nej
Kastrerad
Vaccinerad
Id-märkt

Född 7/4-06
KönHona
BesöksortLund
Försäkringsfadder:


Remington och hans två betjänter


Agrias basförsäkring

Maja flyttar gärna tillsammans med bästa kompisen Chester! Maja ska hållas som innekatt alternativt innekatt med kontrollerad utevistelse!

Jaa kela med mig nu på momangen säger Maja

Uppdatering 130505:

Trots flera nödrop på facebook så var det ingen som ville vara stödhem för Maja och Chester :-(. De fick klämmas in i Remingtons kattlya :-(.

För knappt två veckor sedan så började Maja knipa med vänster öga. Togs till veterinär och fick både smärtstillande ögondroppar och antibiotikadroppar. Återbesök efter helgen och Maja hade snarare blivit sämre. Remiss till veterinär som är kunnig på ögonsjukdomar och ögonskador. Maja fick ny sorts antibiotikadroppar och blodprov togs för att tillverka serumdroppar till ögat.

Maja med sitt opererade öga

Nytt återbesök efter två dagar och Maja var lite bättre men ändå så var risken stor att hornhinnan skulle spricka. Ögonveterinären opererade Maja akut och Maja ska opereras igen på måndag. Oklart om det är en skada pga trauma eller pga virusinfektion (Herpesvirus). Vi håller alla tummar och tassar för att det ska gå att rädda Majas öga.

Uppdatering 121226:

Majas stödhem har meddelat att de kan/vill inte vara stödhem längre varken för henne eller kompisen Chester. Vår högsta önskan för dessa båda bästa kompisar är ett gott kärleksfullt och livslångt permanent hem.

Maja bor sedan 30/8-08 i ett mycket bra stödhem i Lund. Hon har en kattkompis vid namn Chester eller Buddy som stödhemmet kallar honom.

Maja gillar den mjuka zebrafilten

Maja på spaning

Bakgrund:

Maja och hennes syster och bror togs om hand som kattungar av en kvinna i Malmö. Kvinnan hade inte råd att kastrera katterna och båda systrarna blev förstås dräktiga. Kvinnan bad KKS om hjälp och det fick hon. Maja födde fyra kattungar 10 maj 2008. En av ungarna klarade sig inte. Majas ungar Mumin, Mumrick och Mymlan har alla tre flyttat till goda permanenta hem. Lilla Maja önskar sig också ett kärleksfullt permanent hem.

Om du är intresserad av Maja kontakta Christina: stina@kks.nu

Omplaceringsavtalet!
Förmedlingsavgifter!

Tillbaka till Christinas katter

362-08