Lucy

Kontaktperson: Christina

Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja
 
Född 20/8 2009
Besöksort Malmö

Försäkringsfadder:

Fd matte

Agrias basförsäkring

Lucy vill ha kattkompis i nytt permanent hem! Lucy ska hållas som innekatt alternativt innekatt med kontrollerad utevistelse!

Lilla nätta och ljuvligt söta tösen Lucy skulle må bäst av att inte flytta tillbaka till sitt gamla hem. Hon söker därför ett kärleksfullt permanent hem gärna tillsammans med allra raraste fröken Lizzie.

Lilla nätta och ljuvligt söta tösen Lucy

Uppdatering 130304:

Liten Lucy har flyttat till nytt mycket kärleksfullt stödhem i Malmö. Där kommer hon att få stanna permanent om det fungerar med redan befintlig kattflicka.

Uppdatering 121105:

Tyvärr så fungerade det inte med kattkompisen i det nya hemmet :-(. Kajsa började dra sig undan alltmer och visade sitt missnöje så allra finaste lilla Lucy fick flytta tillbaka till Remingtons kattlya. Fd matte låter hälsa att Lucy är världens underbaraste lilla tös så vill man ta hand om en superkelig kknäkatt som älskar att bli borstad så är Lucy det perfekta valet.

Uppdatering 120813:

Den lilla ljuvliga, milda och keliga fröken Lucy är tingad till nytt hem där hon kommer att få en kattflicka i samma ålder som kompis :-).

Uppdatering 120408:

Lilla ljuvliga söttösen Lucy blommade verkligen upp efter att de flesta av kattungarna flyttat och hon blev kastrerad. Hon är nu lika mysig och kelen som kattungarna. Hon har dessutom fastnat på en ny fin bild:

Lucy myser i klösträdet

Lucy kan vara lite försiktig och blyg innan hon lär känna dig men efter det så är hon lika kelig och buffig som sina ungar t ex Lionel och Leon.

Lite tröttsamt att vara mamma ibland

Lucy är en mycket liten och nätt kattflicka. Vägde 3.5 kg hos veterinären i sb m kastrering. Ibland vid en hastig blick så tror man förvirrat att det är sonen Lionel snart åtta månader gammal som kommit tillbaka så liten är hans mamma :-).

Vill du något eller?

Uppdatering 120125:

Matte och husse i Remingtons kattlya passade på när Agria hade kampanj på Kattens dag och försäkrade in totalt 14 av stödkatterna. Lucy är en av dem.

Lucy kastrerades och ID-märktes 120123. Hon är sedan tidigare grundvaccinerad mot kattpest och kattsnuva.

Läs mer om bakgrund och se fler bilder här.

Varmt välkommen på besök i lilla nätta fröken Lucys stödhem!

Om du är intresserad av lilla nätta fröken Lucy kontakta Christina.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

1158-09

 
Untitled 1