Lucas

Kontakt: Christina

Om Lucas:

Ja Nej
Kastrerad
Vaccinerad
Id-märkt

FöddCa aug 2009
KönHane
BesöksortLöddeköpinge

Försäkringsfadder:

Anette

Göteborg

Basförsäkring

Lucas ska hållas som innekatt alternativt innekatt med kontrollerad utevistelse! Han vill ha mycket uppmärksamhet så en kattkompis är lämpligt.

Remingtons kattlyas lille prins Lucas

Uppdatering 120129:

Ja det stämmer precis att Lucas är fr a stödmattes lille prins :-). En utomordentligt duktig och duglig liten prins dessutom. Till de andra katternas förtjusning så är det Lucas som håller koll på när det behöver serveras blötmat, nötfärs i gelé ur Mjau tetraförpackningen ska det vara säger Lucas. Om Lucas fick som han ville så skulle det serveras blötmat ungefär en gång i timmen :-).

Det bästa man har sätter man på bordet!

Uppdatering 100725:

Lucas har fått försäkringsfadder. Stort tack till Anette i Göteborg!

Uppdatering 100627:

Fine Lucas söker omgående nytt kärleksfullt helst permanent hem men även stödhem då nuvarande stödhem inte riktigt hinner med att ge honom den uppmärksamhet som han förtjänar.

Fine snyggingen Lucas

Ett av KKS stödhem i Malmö lärde känna Lucas för ca två veckor sedan (dvs runt den 10 maj). Han dök alltid upp på samma ställe tidigt på morgonen. Efter några dagar så började de ge Lucas mat eftersom de tyckte han var mager och troligen hemlös.

Lucas är en riktig kelpropp

Lucas är en mycket snäll, lugn, social och kelig kattpojke.Lucas färg och teckning är ljust rödcremetabby med mycket vitt.

Kela mera!

Keeeel!!!!!

Kela mera, tack!

Lucas spanar i fönstret

Fint porträtt på vacker kisse

Lucas är avmaskad och har fått Frontline och Stronghold mot ohyra för säkerhets skull.Såret på hans nos kommer sig av att den transportbur han kom i hade en matskål i plast på insidan av burgallret. Lucas gillar inte att vara instängd i transportburen så han hade skavt nosen mot matskålen. Såret är helt läkt sedan länge och nya bilder kommer inom kort.

Du är varmt välkommen på besök i Lucas stödhem!

Om du är intresserad av Lucas kontakta Christina: stina@kks.nu

Omplaceringsavtalet!
Förmedlingsavgifter!

Tillbaka till Christinas katter

318-10