Lizzie

Kontaktperson: Christina

Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja
 
Född 20/8 2009
BesöksortLöddeköpinge

Försäkringsfadder:

Christina & Rolf

Malmö

Agrias plusförsäkring

Lizzie vill ha kattkompis i nytt permanent hem! Lizzie ska hållas som innekatt alternativt innekatt med kontrollerad utevistelse!

Allra raraste lilla tösen Lizzie skulle må bäst av att inte flytta tillbaka till sitt gamla hem. Hon söker därför ett kärleksfullt permanent hem gärna tillsammans med lilla nätta kattungelika fröken Lucy.

Finaste lilla tösen Lizzie

Uppdatering 120607:

Christina och Rolf i Malmö som bl a har adopterat Leon tar över som försäkringsfadder för Lizzie och uppgraderar till plusförsäkring. Tusen tass kära ni säger Remington.

Uppdatering 120222:

Vackra fröken Lizzie fick sin tandbehandling i måndags. Allt gick bra och nu så har hon bara sina fyra huggtänder kvar. Vi får innerligt hoppas att hon inte behöver dra ut dessa också.

Lizzie i sin fina limegröna väst som skyddar det smärtstillande plåstret som katterna får efter sin tandbehandling.

Katter klarar sig alldeles utmärkt utan tänder, det har vi många exempel på. De äter både blöt och torrfoder utan problem. Tand- och tandköttssjukdomar är mycket vanligt hos katt särskilt hemlösa katter som lever ett hårt och utsatt liv men även vissa raskatter kan få problem.

Tandbehandling är en mycket kostsam åtgärd. I Lizzies fall så gick notan på 7504 kronor som för en idéell förening gräver stora hål i plånboken!

Lizzie i sin fina limegröna väst som skyddar det smärtstillande plåstret som katterna får efter sin tandbehandling.

Vem kan det vara som kikar upp i nedre högra hörnet?

Oj, där var en till men Lizzie låtsas inte om

Lizzie vinkar hejhej vill du bli min

Uppdatering 120125:

Matte och husse i Remingtons kattlya passade på när Agria hade kampanj på Kattens dag och försäkrade in totalt 14 av stödkatterna. Lizzie är en av dem.

Lizzie kastrerades och ID-märktes 120123. Hon är sedan tidigare grundvaccinerad mot kattpest och kattsnuva. I sb m kastreringen så upptäcktes det att Lizzie har massiv tandköttsinflammation och flera tänder sitter löst sannolikt pga att tandbenet håller på att brytas ner. Lizzie ska därför snarast in på tandbehandling. Stackars lilla tös som ska behöva ha så ont i munnen.

Läs mer om bakgrund och se fler bilder här.

Varmt välkommen på besök i vackra fröken Lizzies stödhem!

Om du är intresserad av vackra fröken Lizzie kontakta Christina.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

1158-09

 
Untitled 1