Kungafamiljen Carl XVI Gustaf, Karl XIV Johan och Sten Sture dy

Kontaktperson: Christina

Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja
 
Född Ca 25/5 2012
BesöksortLöddeköpinge

Försäkringsfaddrar:

Remington och hans två betjänter

Agrias basförsäkring

 

Medlemmarna i kungafamiljen vill gärna ha kattkompis i nytt permanent hem! De ska hållas som innekatter alternativt innekatter med kontrollerad utevistelse!

Goddag eller bonjour, det är jag som är Karl XIV Johan

Även kungar kan vara busiga säger Carl XVI Gustaf

Bakgrund:

Fredagen den 23/11 2012 så var två hundägare ute och rastade sina hundar i ett koloniområde strax utanför Landskrona. Plötsligt så ser de två ihopsatta och igentejpade bruna kartonger som inte funnits där dagen innan. De skyndade sig att öppna kartongerna och där sitter sex lite äldre kattungar tätt tillsammans och skakar av köld och rädsla. De var alla tämligen magra och hade endast sin tunna sommarpäls vilket tyder på att de varit innekatter.

Hundägarna lyckades själva hitta hem till tre av kattungarna men sedan så var det stopp. De kontaktade KKS och tre av katterna fick komma in under Remingtons trygga tassar i Remingtons kattlya.

Det visar sig vara tama, goa och mycket trevliga kattpojkar. Den helsvarte Karl Johan är en exakt kopia av bossen Remington till både utseende och sätt. Carl Gustaf är en riktig pussgurka :-).

Sten Sture dy är yngst av pojkarna och han fick tämligen snabbt ett mycket bra permanent hem hos en familj som redan adopterat två katter från kattlyan.

Carl Gustaf charmade in sig rejält och blev tingad till annat mycket bra permanent hem där han blir uppassad av matte och två vackra kattflickor ;-).

Charmige buspojken C-G busar med vippan medan Karl Johan ser på

Ca 10 cm lång vippa skulle jag tro säger C-G

Nu tar jag dig!

Tjusige Karl Johan eller Jean Baptiste Bernadotte

Varmt välkommen på besök hos oss och den tjusiga kungafamiljen i Remingtons kattlya!

Om du är intresserad av att få en kunglig katt i familjen så kontakta Christina.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

128-12

 
Untitled 1