Kanel

Kontaktperson: Christina.
Kastrerad Ja
Vaccinerad Ja
Id-märkt Ja
 
Född 15/7 2007
Besöksort Bromölla

Försäkringsfadder:

Amanda Ljunggren

Knislinge
Agrias plusförsäkring

Kanel ska hållas som innekatt alternativt innekatt med kontrollerad utevistelse! Är sannolikt lämpad till att vara ensamkatt.

Tjusig tös med kanelnos

Uppdatering 120908:

Vi är så glada och tacksamma över att vår lilla Kanelsnäcka för en tid sedan fick ett stödhem som ensamkatt. Hon verkar verkligen att stortrivas med livet nu och om det fortsätter att gå bra så kommer Kanel att få stanna permanent :-). I familjen finns även en stilig svart labrador som är kattvan och mycket hänsynsfull mot Kanel så vi hoppas att hon så småningom alltmer kommer att acceptera "den konstiga svarta jättekatten" :-)

.

Uppdatering 111210:

Det visar sig alltmer att Kanel inte är så särskilt förtjust i flera av "kattkompisarna" i Remingtons kattlya. Skriker högt och gällt så fort någon av ungkattspolingarna kommer närmre än 1 meter ifrån. Detta tycker givetvis ungkatthanarna är jättekul så det händer tämligen ofta.

Vill du bli min människa undrar Kanelsnäckan försynt

Kanel skulle därför så väl behöva bo som ensamkatt hos någon som kan ägna henne den tid av kärlek och omsorg som hon så väl förtjänar. Kan det vara du?

Och kanelhaka

Kanel är en mycket speciell liten kattfröken som hade passat på vilken kattoperascen som helst med sin ljusa, höga och fina stämma. Kelen, lite busig och social samt med en härlig personlighet.

Kul i klösträdet

Blir posen bra så här stödmatte?

Är du intresserad av att adoptera fintösen Kanel kontakta Christina.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

728-07