Jojje

Kontaktperson: Christina

Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja
 
Född 20/5 2007
BesöksortLöddeköpinge

Försäkringsfadder:

Sara Gunnteg

Borlänge

Agrias plusförsäkring

Jojje vill ha kattkompis i nytt permanent hem! Jojje ska hållas som innekatt alternativt innekatt med kontrollerad utevistelse!

Jojje högst upp i klösträdet

Uppdatering 120613:

Stackars vår lille söte Jojje nu har han bara huggtänderna och de mindre tänderna däremellan i underkäken kvar. Ville inte ha sin antibiotika eller extra smärtstillande så det blev "rumsarrest" med mycket god mat och medicinen sprutad i mungipan och det har gått bra. Tyvärr så hann vi inte ta kort på honom i sin fina limegröna väst av självhäftande binda som skyddar det smärtstillande plåstret. Stackars vännen lille så ont du måste ha haft :-(.

Kostnad 8396 kr! Vill du bidra till hans räkning så kolla insamlingen Tessas tandvårdsupprop här.

En av Jojjes huggtänder i överkäken som frakturerat högt upp i käkbenet

Uppdatering 120527:

I samband med att Jojje fick sin årliga hälsokontroll och vaccination så upptäcktes att hans tand- och tandköttsstatus var mycket dåligt. Jojje som tidigare inte har velat bli så grundligt undersökt måste nu snarast få sin tandbehandling. Tid är bokat till den 4 juni.

Uppdatering 110818:

Jojje har äntligen fått en ny försäkringsfadder (FF) vilket han är mycket glad för. KKS har betalat hans försäkring sedan hans tidigare FF slutade.

Jojje är en mycket snäll och ordentlig kille. Ingen kan se så bedjande ut när han tror att stödmatte och stödhusse äter något gott vid matbordet. Sitter så fint nedanför och undrar om han kan få något gott att äta.

Kärleksparet

Jojje har en vacker käresta vid namn Hope. De båda ligger ofta tätt tillsammans i soffan och sover samt tvättar varandra.

Bakgrund:

Jojje och hans bror Gordon kommer från en bondgård i Skåne. Bonden tyckte att där var för många kattungar och ämnade sätta en kula i nacken på nio stycken.

En privatperson fick av en händelse reda på vad som var i görningen, tog hand om två av kattungarna och kontaktade KKS för att få hjälp att rädda resten.

Gordon flyttade till permanent hem i augusti 2008 men då han inte verkade trivas så kom han tillbaka påsken 2009. Gordons tidigare matte var försäkringsfadder (FF) för Jojje men när Gordon flyttade tillbaka så ville hon inte fortsätta med det. Jojje söker därför ny FF. Jojje har givetvis under tiden fortsatt att vara försäkrad via KKS.

Varmt välkommen på besök i Jojjes stödhem!

Om du är intresserad av söte och snälle Jojje kontakta Christina.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

808-07

 
Untitled 1