Hope

Kontaktperson: Christina

Försäkringsfadder:
Sonia Jansson, Karlskrona
Basförsäkring

 

Försäkringsfadder:
Anders Olsson, Lyckeby
Basförsäkring

 

Försäkringsfadder:
Helmer stödhem
Basförsäkring

Uppdatering 081026:

Henry har verkligen gjort sitt allra bästa när kattintressenter varit på besök men ingen har velat ta hand om honom permanent. Stödhemmet tycker att Henry är en helt fantastisk och fin katt och behåller honom därför permanent.

Uppdatering 081003:

Helmer och Henry är nu försäkrade. Tack till killarnas stödhem.

Uppdatering 080924:

Howard är nu försäkrad. Tack till Marianne i Moheda.

Uppdatering 080224:

Hope är nu försäkrad. Tack till Sonia från Karlskrona.

Mr Hugh Hopp är också försäkrad. Tack till Anders från Lyckeby strax utanför Karlskrona.

Uppdatering 080127:

Nu är Hope, hennes egna två söner Henry och Hugh samt adoptivsönerna Helmer och Howard kastrerade och ID-märkta genom KKS försorg.

Helmer, stilig panter sträcker ut sig i sängen

Howard och farbror Axl (stödhemmets egen katt)

Howard och farbror Remington (stödhemmets egen katt)

Henry som har världens längsta och stiligaste svans (syns tyvärr inte på bilden)

Helmer smidig panter

Söte, fine, goe Howard

Hugh som funderar på att ta sig ett bad

Howard och farbror Remington bevakar fiskarna i akvariet

Uppdatering 071012:

Nu har mamma Hope fått ytterligare ett adoptivbarn nämligen lille söte Holger som hittades i Malmö alldeles ensam och förkyld. Det unga paret som hittade Holger tog honom direkt till veterinär så att han skulle få hjälp med sin förkylning.

Holger är nu ca 6-7 veckor gammal. Mamma Hope säger nu får vara nog med bebisar, kommer det fler så strejkar jag :-).

Uppdatering 070915:

Gissa vad, jo mamma Hope har fått ett nytt adoptivbarn. Lille söte Hawkeye flyttade in från ensamheten och hemlösheten för några veckor sedan.

Hawkeye höll till vid en McDonalds restaurang i Malmö där han fick mat. Han ville förstås hela tiden komma in i tryggheten den lille stackaren och det fick han när en tjej som arbetar på stället tog hem honom tillfälligt. Men han kunde av olika anledningar inte stanna kvar och det var ju bättre för honom att få en mamma och syskon i samma ålder.

Hawkeye hade en liten skada på nosen när han kom men den är nästan helt läkt nu. Han har hälsokollats hos veterinär, avmaskats, fått sin första vaccination och är fri från alla former av ohyra.

Vackre lakritspojken Mr Henry Hopp

Bryter in med en bild på stilige Mr Hugh Hopp

Hugh i allvarliga funderingar

Fine Hugh igen

Äkta syskonkärlek Hawkeye och Henry

Uppdatering 070902:

Hazel har flyttat till permanent hem med kattkompisen Bölle som enligt uppgift är ca 25 år gammal. Syster Hedvig fick flytta med som stödkatt både för Hazel och hennes nya familj.

Lille söte Hugo är tingad till nytt hem med kattkompis.

Liksom fd Heidi numera Mr Henry Hopp så är även hans enda biologiska syskon Helena en kille som döpts om till Mr Hugh Hopp.

Uppdatering 070826

Mamma Hope har fått ytterligare ett litet adoptivbarn en skygg liten kille som är söt som en liten tös :-). Han är nu döpt till Howard. Howard hade tillsammans med mamma och två syskon hållit till vid en skola i Malmö.

Hej det är jag som är Howard

Mamma och syskon försvann så lille Howard blev ensam kvar. Lika bra att jag går in på skolan och ber om hjälp tänkte lille Howard och det gjorde han och fick komma hem till ny mamma och syskon. Smart liten kille eller hur?

Lille Howard hos mamma Hope som ofta lyckas se ut som om hon tittat för djupt i glaset :-)

Howard kisar så sött

I fredags var alla kattungarna hos veterinären och blev vaccinerade. Helmer, Hugo och Howard fick sin första vaccination i grundvaccineringen och de övriga sin andra.

Kattungarna växer så det knakar och till vår stora förvåning visar det sig att Heidi egentligen är en helt underbar liten kille. Han är nu omdöpt till Mr Henry Hopp.

Uppdatering 070805:

Harley och Hanna är tingade till nytt permanent hem. De som hade tingat Hedvig ångrade sig och tog hand om en annan kattunge.

Uppdatering 070804:

Knappt att man tror det är sant men idag så fick mamma Hope ytterligare ett adoptivbarn nämligen lille Hugo. Lille Hugo är ca 5 veckor gammal och bara så jättesöt med sina stora ögon.

Hugo hittades ute alldeles ensam, full med löss och en rejäl förkylning. Han tillbringade fyra dagar hos veterinären för att få behandling.

Hope har nu slutat räkna sina barn för det stämmer ändå aldrig säger hon.

Lille vän som vi nu är 99.99% säkra på är en liten kille har bytt namn till Helmer. Helmer var så snäll mot lille Hugo när han kom och tog hand om honom direkt.

Uppdatering 070731:

Mamma Hope har fått ett nytt litet barn. Hon upptäckte plötsligt igår att det var sju ungar istället för sex.

Nykomlingen är en jättesöt liten kille (tror vi att det är) som troligtvis åkt hela vägen från Ystad i underredet på en bil.

Helmer och mamma Hope

Det var ett ungt par som uppmärksammade att det jamade hjärtskärande under en bil mitt i centrala Malmö.

Bilen hade nyligen varit i Ystad. Man satte ut mat och vatten under bilen för att locka fram det lilla livet och efter en stund så kom han fram.

Gullige Helmer småler

Lille vän som vi döpt honom till jamar fortfarande hjärtskärande när han känner sig ensam och då kommer genast stödmatte och stödhusse samt mamma Hope och alla adoptivsyskonen och tröstar.

Helmer tvättar noga av sig vägdammet

Hanna, Mr Henry Hopp, Harley, Hazel och Mr Hugh Hopp. Hanna, Harley och Hazel har flyttat till nya hem.

Hope som är en hemlös katt matades av ett snällt par i ett bostadsområde i Malmö. Man försökte så gott det gick att ge alla honkatterna p-piller men lilla Hope lyckades ändå bli dräktig.

Fina mamma Hope i sin svarta hätta

Hyresvärden ville inte att man skulle fortsätta mata katterna.

Hope flirtar

Hope nedkom 070514 med fem små knyten under en trappa. Då det snälla paret var rädda att någon skulle göra den lilla familjen illa så lämnades Hope med sina små in till den veterinär i Malmö som KKS har ett långvarigt och givande samarbete med. Man ville att Hope skulle omplaceras och om det till slut inte gick så fick hon och alla ungarna somna in.

KKS proudly presents the one and only Mr Henry Hopp

Mr Hugh Hopp äter

Mr Henry Hopp och Hazel. Hazel har flyttat.

Mr Hugh Hopp och Hazel letar efter Mr Henry Hopp som gömt sig med skattkistan

Skattjakt på leksaker

Hope var i dålig kondition när hon kom in till veterinären och tre av hennes fem små var betydligt mindre och klarade sig tyvärr inte trots handmatning och antibiotika.

Hope hade lunginflammation, fick antibiotika och tillfrisknade.

En vecka efter inkomst till veterinär så gjordes det ett reportage om Hope till tv-serien Hitta hem på TV4. Serien kommer att sändas våren 2008.

Efter någon vecka i stödhemmet så tog Hope hand om två adoptivbarn från en kattmamma som var sjuk och behövde avlastning. Hope tog genast hand om dessa utan några som helst problem.

Efter ytterligare några dagar så hittade en arbetskamrat till stödmatte en moderlös övergiven kattunge i ungefär samma ålder som Hopes egna barn. Hope tog även hand om denna lilla kattunge utan några som helst problem.

Till sist så hittades en liten rödtott alldeles ensam vid en husgavel mitt inne i Malmö. Rödtotten som sedermera döptes till Harley Fox är några veckor äldre än sina adoptivsystrar men alla töserna älskar sin storebror.

Stilige Mr Hugh Hopp

Ståtlige Mr Hugh Hopp

 

 
Uppdateringar och fler bilder kommer när det blir aktuellt.


Kontakta Christina för närmare information.

Tillbaka till Christinas katter

392-07, 305-07, 447-07, 486-07, 666-07, 677-07, 761-07, 861-07, 990-07