Freddie M(ercury)

Kontaktperson: Christina

Kastrerad Ja
Id-märkt Ja, mikrochip
Vaccinerad Ja
 
Född Ca 2007
Besöksort Löddeköpinge

Veterinärvårdsfadder:

Agneta Gunnarsson

Svedala

Plusfadder

Freddie vill gärna ha hela din uppmärksamhet och vara ensamkatt! Freddie M ska hållas som innekatt alternativt innekatt med kontrollerad utevistelse!

Tjusigaste grabben i sta´n Freddie M :-)!

Freddie M började komma till trädgården i Remingtons kattlya för att äta (ja vi har uteservering för alla katter hemlösa eller inte som vill ha lite god mat att äta) när det var som kallast och mest snö vintern 2011-2012. Han var mycket hungrig och kom flera gånger om dagen för att äta.

Freddie M i trädgården

Remington och matte tyckte inte att Freddie M verkade vara frisk. Så hungrig och så gick han med tunga och bekymrade steg. Till slut så lyckades vi övertala husse att locka in Freddie med god blötmat i grovköketför att kunna ta honom till veterinär för undersökning. Det visade sig till råga på allt att Freddie var en tamkatt.

Sicken charmör, kolla den blicken med halvslutna ögon

Väl hos veterinären så upptäcktes det att Freddie redan är kastrerad men inte ID-märkt på något sätt. Blodprover togs och alla var normala utom sköldkörtelprovet som var rejält förhöjt dvs Freddie led av hyperthyreos (överfunktion av sköldkörteln).

Freddie får behandling för sin hyperthyreos, en tablett om dagen och går på regelbundna kontroller hos veterinären.

Varmt välkommen på besök hos Freddie M i Remingtons kattlya!

Om du är intresserad av tjusigaste killen i sta´n Freddie M kontakta Christina.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

157-12

 
Untitled 1