Ella (Fitzgerald)

Kontaktperson: Christina.
Kastrerad Ja
Vaccinerad Ja
Id-märkt Ja
 
Född 30/9 2010
Besöksort Löddeköpinge

Försäkringsfadder:

Marie Jönsson

Staffanstorp

Agrias basförsäkring

Ella vill ha kattkompis i nytt permanent hem! Ella ska hållas som innekatt alternativt innekatt med kontrollerad utevistelse!

Hanging out

Uppdatering 120325:

Ella har fått försäkringsfadder :-)! Tusen tass snälla Marie säger Remington.

Uppdatering 120131:

Ella flyttar till nytt och mycket bra hem i Malmö tillsammans med sin store, snälle och trygge pojkvän Carlos. Ella formligen avgudar Carlos :-). Carlos får börja som stödkatt och om det går bra så får han stanna permanent.

Remington, matte och husse i kattlyan är överlyckliga för att Carlos och Ella får denna chans till mycket mer kärlek och uppmärksamhet.

Uppdatering 110517:

Ella är nu kastrerad och ID-märkt.

Världens sötaste lilla lakritskola

Uppdatering 110304:

Ella har fått sin andra vaccination och är nu grundvaccinerad mot kattpest och kattsnuva.

Uppdatering och nya bilder 110128:

Ella har idag fått sin första vaccination i grundvaccineringen mot kattpest och kattsnuva.

Supersötnosen Ella

Jag kan posera trots att jag inte är så gammal

Ella Belladonnan

 

Här har vi en riktig goding i stödhusses famn

Lilla söta lakritskolan Ella (eller Ella Belladonna som stödmatte kallar henne) kommer från ett koloniområde utanför Malmö där det finns många hemlösa katter. Det föds fler kullar med kattungar varje år och ingen vet vilka öden alla går till mötes.

Ella har ätit upp all blötmaten, duktig flicka

Ett par som är stora kattvänner har en kolonistuga med uterum. De har länge matat de hemlösa katterna och låter dem vistas i stugan och i uterummet där de installerat med mjuka bäddar och värmelampor. När det funnits kattungar så har de åkt dit två gånger per dag. Handmatat minst en kattunge och tagit hem flera katter till sig själva samt hittat andra bra hem tillflera katter.

Ella med kompisen Spike till vänster

Lilla Ella Belladonnan mådde inte alls bra när hon togs in i stödhem. Hade ätit dåligt de senaste dagarna, var nedkyld, mager och hade inte orkat tvätta sig så pälsen var fet och gav därmed ingen värme åt den lilla kroppen.

Behandlades med antibiotika och ögonsalva samt blev matad med en mycket näringsrik soppa i spruta som hon girigt sög i sig. Värmen i rummet skruvades upp rejält. Ella tyckte att det var jättemysigt att bli invirad i den varma filten i stödmattes famn och få sin soppa flera gånger om dagen. Redan andra dagen så hade hon kommit igång med att äta lite blötmat själv.

De sista dagarna som hon fick soppan i stödmattes famn så sniffade hon när sprutan närmade sig och när hon fick syn på den så sträckte hon båda framtassarna och tog tag i sprutan för att föra den till munnen och dricka :-).

Ella vägde bara 738 g när hon kom men har på knappt två veckor ökat till 1.63 kg. Ella är avmaskad och kommer att ha fått minst en vaccination i grundvaccineringen mot kattpest och kattsnuva innan hon flyttar till permanent hem. Hon har varit på undersökning hos veterinär som tyckte att allt var så bra det kan vara.

KKS planerar att ta in så många av de fertila katterna som möjligt för hälsoundersökning, kastrering, ID-märkning, vaccination etc Till det behövs både ekonomisk hjälp och stödhem/permanenta hem.

Kontakta Christina om du kan hjälpa dessa katter på något sätt.

Är du intresserad av att adoptera sötnosen Ella så kontakta Christina.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

1034-10