Christine

Kontaktperson: Christina

Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja
 
Född 15/7 2010
Besöksort Löddeköpinge

Försäkringsfaddrar:

Christina & Roger

Remingtons kattlya

Löddeköpinge

Agrias basförsäkring

Christine ska ha minst en tam kattkompis i nytt permanent hem! Christine ska hållas som innekatt alternativt innekatt med kontrollerad utevistelse!

Uppdatering 120625:

Den strålande skönheten Christine har äntligen fastnat på bild.

Vackra fröken Christine som är blåcremesköldpadda

Uppdatering 120317:

Christina & Roger, Remingtons kattlya passade på när Agria hade kampanj på Kattens Dag och blev försäkringsfaddrar för 14 av de stödkatter som inte hade försäkringsfadder (FF).

Stödhemmet har ännu inte lyckats få några bra och rättvisande bilder på vackra ungtösen Christine. Men skam den som ger sig vi fortsätter oförtrutet med vårt uppdrag. Christines färg/teckning kallas för blåcremesköldpadd.

Christine är dotter till vackra svartsköldpaddan Charlene.

Bakgrund:

Det hela började egentligen med att en honkatt nu döpt till Charlotte sökte sig till äldreboende i Trelleborg för att få mat. Charlotte fick tre kattungar, två flickor Charlene och Candice och en pojke Carlos.

På äldreboendet fanns både kattvänlig personal samt allergisk dito och tyvärr även katthatare. Charlene och Candice hade sammanlagt sju ungar. Jägare var beställd för att skjuta alla katterna även kattungarna. Den kattvänliga personalen ville stoppa avskjutningen och kontaktade KKS för hjälp. Avskjutningen stoppades och alla katterna fångades efterhand in och placerades i stödhem.

Varmt välkommen på besök i Christines stödhem!

Om du är intresserad av vackra ungtösen Christine och vill ge henne en chans att bli en tam och gosig liten kattflicka kontakta Christina.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

856-10

 
Untitled 1