Chester

Kontakt: Christina

Om Chester:

Ja Nej
Kastrerad
Vaccinerad
Id-märkt

Född1/3 2008
KönHane
BesöksortLund

Försäkringsfadder:

Marcus Thörn

Kumla


Agrias basförsäkring

Chester flyttar gärna tillsammans med bästa kompisen Maja! Chester ska hållas som innekatt alternativt innekatt med kontrollerad utevistelse!

Chester livsnjutaren

Uppdatering 121226:

Chesters stödhem har meddelat att de kan/vill inte vara stödhem längre varken för honom eller kompisen Maja. Vår högsta önskan för dessa båda bästa kompisar är ett gott kärleksfullt och livslångt permanent hem.

Chesters stödhem berättar:

Chester är en svartvit hankatt, lite drygt 2 år gammal. Han har bott hos oss sedan juni 2009 tillsammans med katten Maja. Chester är en kärleksfull katt som är en riktig livsnjutare - han hittar gärna en solig eller lugn plats för att vila och ta det lugnt.

Chester vilar sig lite på den innätade balkongen

Både han och Maja kan komma igång när de leker med varandra, i full fart springer de fram och tillbaka genom lägenheten när de jagar varandra. Han är inte så mycket för att leka med leksaker men man får gärna hålla honom i knät och busa med honom eller bara kela.

Chester gosnos

Han är nyfiken och social när man har gäster och om man får ögonkontakt med honom så får man oftast en liten "kattpuss" tillbaka genom att han långsamt blinkar med ögonen.

Chester på spaning

Du är varmt välkommen att besöka Chester i hans stödhem!

Om du är intresserad av Chester kontakta Christina: stina@kks.nu

Omplaceringsavtalet!
Förmedlingsavgifter!

Tillbaka till Christinas katter

167-07