Cheryl

Kontaktperson: Christina

Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja
 
Född 15/7 2010
Besöksort Löddeköpinge

Försäkringsfaddrar:

Christina & Roger

Remingtons kattlya

Löddeköpinge

Agrias basförsäkring

Cheryl ska ha minst en tam kattkompis i nytt permanent hem! Cheryl ska hållas som innekatt alternativt innekatt med kontrollerad utevistelse!

Lilla sötsnuttan i klösträdet

Uppdatering 120317:

Christina & Roger, Remingtons kattlya passade på när Agria hade kampanj på Kattens Dag och blev försäkringsfaddrar för 14 av de stödkatter som inte hade försäkringsfadder (FF).

Cheryl litar inte helt på oss tvåbeningar ännu men har absolut ingenting emot att kli klappad med elementpenseln (målarpensel på långt skaft) när hon ligger i klösträdet.

Här så sitter jag i fönstret och kollar på allt grönt som växer så det knakar

Cheryl är dotter till vackra svartsköldpaddan Charlene.

Hej Cheryl får vi fresta med lite god blötmat

Fångad i språnget från fönsterbrädan till klösträdet

Bakgrund:

Det hela började egentligen med att en honkatt nu döpt till Charlotte sökte sig till äldreboende i Trelleborg för att få mat. Charlotte fick tre kattungar, två flickor Charlene och Candice och en pojke Carlos.

På äldreboendet fanns både kattvänlig personal samt allergisk dito och tyvärr även katthatare. Charlene och Candice hade sammanlagt sju ungar. Jägare var beställd för att skjuta alla katterna även kattungarna. Den kattvänliga personalen ville stoppa avskjutningen och kontaktade KKS för hjälp. Avskjutningen stoppades och alla katterna fångades efterhand in och placerades i stödhem.

Varmt välkommen på besök i Cheryls stödhem!

Om du är intresserad av söta tösen Cheryl och vill ge henne en chans att bli en tam och gosig liten kattflicka kontakta Christina.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka