Charlotte

Kontaktperson: Christina

Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja
 
Född 15/7 2007
Besöksort Löddeköpinge
Försäkringsfadder:

Gullmaj Sjöberg

Svedala

Agrias basförsäkring

Charlotte ska hållas som innekatt alternativt innekatt med kontrollerad utevistelse!

Supersöta Charlotte i klösträdet

Uppdatering 120119:

Det går att komma allt närmre söta Charlotte. Hon sitter ofta helt lugn i trappan till övcervåningen och kikar nyfiket på oss.

Kan man bli sötare än så här?

Charlotte är fortfarande försiktig gentemot människor men har gjort stora framsteg i sitt nuvarande stödhem. Hon vågade t ex igår stanna kvar mindre än en halv meter från stödmatte när denne fyllde på matskålen med torrfoder. Hon är en lugn och klok flicka som bl a bor ihop med sin son Carlos.

Charlotte är så fin med sin vita mustach

Bakgrund:

Det hela började egentligen med att en honkatt nu döpt till Charlotte sökte sig till äldreboende i Trelleborg för att få mat. Charlotte fick tre kattungar, två flickor Charlene och Candice och en pojke Carlos.

På äldreboendet fanns både kattvänlig personal samt allergisk dito och tyvärr även katthatare. Charlene och Candice hade sammanlagt sju ungar. Jägare var beställd för att skjuta alla katterna även kattungarna. Den kattvänliga personalen ville stoppa avskjutningen och kontaktade KKS för hjälp. Avskjutningen stoppades och alla katterna fångades efterhand in och placerades i stödhem.

Varmt välkommen på besök i Charlottes stödhem!

Om du är intresserad av söta Charlotte kontakta Christina.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

856-10

 
Untitled 1