Charlene

Kontaktperson: Christina

Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja
 
Född 25/6 2009
Besöksort Löddeköpinge

Försäkringsfadder:

Margareta Brolin

Simrishamn

Agrias basförsäkring

Charlene ska hållas som innekatt alternativt innekatt med kontrollerad utevistelse! Vi tror att det kan vara bra om Charlene får en snäll tam kattkompis i nytt permanent hem.

Vacker liten svartsköldpadda är hon Charlene

Uppdatering 111218:

Christina & Roger, Remingtons kattlya passade på när Agria hade kampanj på Kattens Dag och blev försäkringsfaddrar för 14 av de stödkatter som inte hade försäkringsfadder (FF). Nu har Margareta Brolin i Simrishamn tagit över som FF för vackra tösen Charlene. Tusen tass Margareta hälsar Remington.

Charlene som var mycket skygg när hon togs in gör små framsteg hela tiden. Hon kan befinna sig på mindre än 1 meter ifrån oss läskiga tvåbeningar och ligger gärna och myser med de andra katterna i soffan.

Charlene är dotter till Charlotte.

Charlene litar ännu inte på oss tvåbeningar även om hon gjort små men ändå framsteg i sitt nuvarande stödhem.

Uppdateringar och fler bilder följer.

Bakgrund:

Det hela började egentligen med att en honkatt nu döpt till Charlotte sökte sig till äldreboende i Trelleborg för att få mat. Charlotte fick tre kattungar, två flickor Charlene och Candice och en pojke Carlos.

På äldreboendet fanns både kattvänlig personal samt allergisk dito och tyvärr även katthatare. Charlene och Candice hade sammanlagt sju ungar. Jägare var beställd för att skjuta alla katterna även kattungarna. Den kattvänliga personalen ville stoppa avskjutningen och kontaktade KKS för hjälp. Avskjutningen stoppades och alla katterna fångades efterhand in och placerades i stödhem.

Varmt välkommen på besök i Charlenes stödhem!

Om du är intresserad av vackra fröken Charlene och vill ge henne en chans att med tid och tålamod bli en tam liten kattflicka kontakta Christina.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

856-10

 
Untitled 1