Carlos

Kontaktperson: Christina

Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja
 
Född 25/6 2009
Besöksort Löddeköpinge
Försäkringsfadder:

Marianne Lindbergh

Bjärred

Agrias

Basförsäkring

Carlos ska hållas som innekatt alternativt innekatt med kontrollerad utevistelse! Vi tror att det kan vara bra om Carlos får en snäll tam kattkompis i nytt permanent hem.

En sådan fin och gullig nalle Carlos är!

Uppdatering 120404:

Carlos är en mästare på att mysa :-). Kolla bilderna nedan :-).

Uhmmm så mysigt och skönt jag har det :-)

Mysigt med lilla flickvännen Ella också

Här så har jag hittat en solstrimma att ligga på :-)

Uppdatering 120131:

Carlos flyttar till nytt och mycket bra hem i Malmö tillsammans med sin lilla flickvän Ella. Ella formligen avgudar Carlos :-). Carlos får börja som stödkatt och om det går bra så får han stanna permanent.

Remington, matte och husse i kattlyan är överlyckliga för att Carlos och Ella får denna chans till mycket mer kärlek och uppmärksamhet.

Uppdatering och nya bilder 111106:

Carlos blir alltmer van vid oss tvåbeningar. Det går nu att klappa honom försiktigt när han äter den goda blötmaten. Kan ligga helt lugn och avslappnad mindre än en meter ifrån dig och tycker inte han behöver ha stenkoll på minsta rörelse du gör.

Tjusige herr Carlos

Uppdatering 110621:

Carlos har fått en försäkringsfadder. Stort tack till Marianne i Bjärred!

Carlos är son till Charlotte.

Carlos är inte helt tam ännu men har gjort stora framsteg i sitt nuvarande stödhem. En godmodig och snäll nallebjörn med ett brummande läte.

En stor härlig kille med bra möjligheter att bli tam med någon som kan lägga mer tid på honom än stödhemmet kan i nuläget.

Carlos med sin söta mamma Charlotte

Uppdateringar och fler bilder följer.

Bakgrund:

Det hela började egentligen med att en honkatt nu döpt till Charlotte sökte sig till äldreboende i Trelleborg för att få mat. Charlotte fick tre kattungar, två flickor Charlene och Candice och en pojke Carlos.

På äldreboendet fanns både kattvänlig personal samt allergisk dito och tyvärr även katthatare. Charlene och Candice hade sammanlagt sju ungar. Jägare var beställd för att skjuta alla katterna även kattungarna. Den kattvänliga personalen ville stoppa avskjutningen och kontaktade KKS för hjälp. Avskjutningen stoppades och alla katterna fångades efterhand in och placerades i stödhem.

Varmt välkommen på besök i Carlos stödhem!

Om du är intresserad av fine nallebjörnen Carlos kontakta Christina.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

856-10

 
Untitled 1