Carla

Kontaktperson: Christina

Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja
 
Född 15/7 2010
Besöksort Löddeköpinge

Försäkringsfaddrar:

Christina & Roger

Remingtons kattlya

Löddeköpinge

Agrias basförsäkring

Carla ska ha minst en tam kattkompis i nytt permanent hem! Carla ska hållas som innekatt alternativt innekatt med kontrollerad utevistelse!

Världens sötaste lilla blåbär

Uppdatering 120317:

Christina & Roger, Remingtons kattlya passade på när Agria hade kampanj på Kattens Dag och blev försäkringsfaddrar för 14 av de stödkatter som inte hade försäkringsfadder (FF).

Uppdatering 120212:

Vackra tösen Carla har fastnat på några nya bilder.

Urtjusig blå tös med bärnstensgula ögon

Carla eller lilla blåbäret som stödhemmet kallar henne för är fortfarande lite försiktig i kontakten med oss tvåbeningar. Hon är dock oerhört nyfiken och vågar nosa på stödmattes tår :-).

Carla är dotter till Charlene.

Vad vill du stödmatte?

Carla leker tittut i klösträdet

Bakgrund:

Det hela började egentligen med att en honkatt nu döpt till Charlotte sökte sig till äldreboende i Trelleborg för att få mat. Charlotte fick tre kattungar, två flickor Charlene och Candice och en pojke Carlos.

På äldreboendet fanns både kattvänlig personal samt allergisk dito och tyvärr även katthatare. Charlene och Candice hade sammanlagt sju ungar. Jägare var beställd för att skjuta alla katterna även kattungarna. Den kattvänliga personalen ville stoppa avskjutningen och kontaktade KKS för hjälp. Avskjutningen stoppades och alla katterna fångades efterhand in och placerades i stödhem.

Varmt välkommen på besök i Carlas stödhem!

Om du är intresserad av lilla blåbäret Carla och vill ge henne en chans att bli en tam och gosig liten kattflicka kontakta Christina.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

856-10

 
Untitled 1