Capone

Kontaktperson: Christina

Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja
 
Född 1/9 2010
Besöksort Lund

Försäkringsfadder:

Anonym

Karlskrona

Agrias basförsäkring

Capone vill ha kattkompis i nytt permanent hem! Capone flyttar mycket gärna tillsammans med sin syster Chanel. Capone ska hållas som innekatt alternativt innekatt med kontrollerad utevistelse!

Hello, det är jag som är (Al) Capone, maffiaboss ;-)

Uppdatering 120122:

Capone som förut var så rädd och bara gömde sig och fräste har nu blivit en riktig myskatt som varje morgon kommer för att kela lite i sängen innan det är dags att gå upp. Han springer gärna efter mig och stryker sig mot benen men han är lite osäker och rädd av sig när han träffar nya tvåbeningar. Man måste göra sig förtjänt av hans tillit. Jag kan nu till och med lyfta honom lite grann.

Så himla fin Capone

Han tycker mycket om att jaga leksaksmöss och springa efter ljuset från en laserpenna och han älskar tonfisk och kattmynta när det vankas något extra gott. Då kan han till och med glömma bort att vara lite blyg och stryka sig mot benen, jama och titta lite sött på en så man bara måste skynda sig att ställa fram skålarna.

Bikiniboy Capone :-)

Han sitter ofta i fönstret och tittar när man kommer hem och har även börjat komma och möta en i dörren. Att ligga och dra sig på sängen är också något som faller i smaken. Capone är numera framme i stort sett hela tiden.

Gäääääsp

Vilken lycka och denna katt som varit så rädd och fräst och gömt sig är nu en riktigt kelen herre som är bedårande söt med sin lilla "bikiniteckning" på magen. Capone är också för härlig när han kelar för han "drämmer ner" bakdelen så att han riktigt kan gosa in sig hos en.

Vad kan finnas i änden på detta snöre månne?

Capone en beläst katt

Skönt ute på inhägnade tomten

Catfight men inte så allvarligt som det ser ut

Uppdatering 110904:

Tjusige Capone har fått en egen försäkringsfadder. Tusen tass Anonym i Karlskrona säger kung Remington den förste!

AKUT Uppdatering 110721 AKUT:

Allt eftersom både Capone och hans syster Chanel blivit allt mer tama och sociala så har stödhemmets egen katt börjat visa att han inte alls trivs med deras närvaro. Stödhemmet är allvarligt oroad över att deras egen katt ska börja matvägra vilket han gjort tidigare och pga av detta bli sjuk.

Capone söker därför mycket akut ett nytt helst permanent hem men även i nödfall nytt stödhem. Då Capone är så pass beroende av sin syster för att må bra så vill vi helst att han flyttar med henne.

Capone är son till Candice.

Stödhemmet berättar:

Att Capones syster Chanel är så nyfiken har gjort att även Capone har börjat smyga runt och studera oss men han håller sig undan mer än vad hon gör. Han vågar hoppa runt i sängen hos oss om vi ligger stilla och han försvinner inte alltid så fort man kommer in i ett rum.

Ser du mig?

Lite bus med syrran

Vilar lite, det är tufft att vara maffiaboss

Bakgrund:

Det hela började egentligen med att en honkatt nu döpt till Charlotte sökte sig till äldreboende i Trelleborg för att få mat. Charlotte fick tre kattungar, två flickor Charlene och Candice och en pojke Carlos.

På äldreboendet fanns både kattvänlig personal samt allergisk dito och tyvärr även katthatare. Charlene och Candice hade sammanlagt sju ungar. Jägare var beställd för att skjuta alla katterna även kattungarna. Den kattvänliga personalen ville stoppa avskjutningen och kontaktade KKS för hjälp. Avskjutningen stoppades och alla katterna fångades efterhand in och placerades i stödhem.

Varmt välkommen på besök i Capones stödhem!

Om du är intresserad av lille snyggingen Capone kontakta Christina.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

856-10

 
Untitled 1