TINTIN & TUSSIE Ny 9/9-15

Kontaktperson: Birgitta A

KastreradeJa
Id-märktaJa
VaccineradeJa
FöddaCa sep 2014
KönHonor
BesöksortLund
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
eller
Är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

Uppdatering 1 oktober 2018
Söttöserna Tintin & Tussie flyttade i fredags till nytt stödhem i Lund.

Tintin
Tintin
Vackra tösen Tintin Purr

Tussie
Tussie
Tussie
Tussie
Söttösen Tussie

Söttöserna Tintin & Tussie söker ett nytt gott hem
Söttöserna Tintin & Tussie, måste pga mattes allvarliga allergi, flytta till ett nytt gott och kärleksfullt hem.
Matte skriver att Tintin & Tussie är små kompakta katter, (korta ben, tjocka svansar), som vi kallar för "köttbullarna". De är fulla av nyfikenhet och har stort underhållningsvärde.
De har följts åt hela vägen, vi misstänker också att de är hel- eller halvsyskon. De finner stor trygghet hos varandra och ger varandra stöd och ska helst placeras tillsammans i ett hem med mycket tålamod och kärlek. Speciellt Tussie som tagit väldigt lång tid på sig att bli tam behöver väldigt förstående människor omkring sig. Med kärleksfull hand kommer hon att utvecklas till en supergosig katt som kommer att ge mycket värme och kärlek tillbaka.

Tintin
Vackra tösen Tintin Purr

Matte beskriver Tintin:
Tintin är en mycket modig katt, trots att hon var väldigt rädd och skygg i början tog det inte lång tid för henne att blomma upp och börja njuta av mänsklig kontakt och kärlek. Nu älskar hon att mysa, ha roligt och busa och vill som sagt ha kärlek i massor. Hon kommer säkert vara försiktig och avvaktande i början, men ge er till tåls, det är det värt.

Hon är en undergiven katt och har lägst rang bland våra fyra katter. Men hon är tuff och tar ändå sin plats så gott det går.

När det vankas kel och mys riktar hon in sitt huvud mot handen, hon älskar nämligen att bli kliad på huvudet och under käken.
En sådan katt som Tintin är värd sin vikt i guld, hon tillför både värme och kärlek till hemmet.

Tussie
Vackra tösen Tussie Purr

Matte beskriver Tussie:
Efter 1 år och 2 månader kom denna söta katt äntligen fram för att bli klappad. Hon är mycket försiktig av sig och behöver ta allting i sin egen takt. Hon behöver en plats dit hon kan springa och gömma sig där hon får vara helt ifred från sina människovänner.
Hon trivs väldigt bra med andra katter, men människor är hon försiktig med. Hon tycker inte om att bli trängd eller pressad av människor, hon markerar väldigt tydligt när hon vill bli klappad och när hon vill bli lämnad ifred, för hennes skull ska detta respekteras.

Ibland på grund av osäkerhet fräser hon också lite sött i förbifarten, men det är mest för att markera att man kanske gått emot henne för snabbt eller gjort något annat som gjort henne osäker.

Hon kräver lite mer tålamod och försiktighet, men kommer garanterat att utvecklas till en katt som ger mycket tillbaka och hon kommer att bli enormt tillgiven den som till slut vinner hennes förtroende och kärlek.

Hon älskar att brottas och leka med Tintin. Det börjar alltid med slickar och omtanke och slutar alltid med brottningsmatch. Man kan sitta och titta på dem och skratta hur länge som helst.

Småbarnsfamiljer undanbedes.

Uppdatering 9 september 2017
Tintin & Tussie har nu flyttat till ett nytt gemensamt stödhem i Malmö.

Mycket AKUT uppdatering 9 september 2018
Söttöserna Tintin & Tussie behöver snarast ett nytt hem.
Stödmatte flyttar inom kort och har inte möjlighet att ta med katterna.

Här kan du se några korta filmsnuttar på sötflickorna:
Tintin
Tintin
Tintin & Tussie
Tintin & Tussie
Tussie
Tussie
Tussie & Tintin

Transport kan ordnas efter överenskommelse.

Vill du/ni veta mer om söttöserna Tintin & Tussie?
Fyll i formuläret så kontaktar Birgitta A er.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

237-10