SKRÄCKIS Ny 7/9-13

Kontaktperson: Birgitta A

KastreradJa
Id-märktJa
VaccineradJa
FöddCa 2010
KönHona
BesöksortMalmö
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
eller
Är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

Söta Skräckis söker ett nytt gott hem
Söttösen Skräckis, måste pga mattes allvarliga allergi, flytta till ett nytt gott och kärleksfullt hem.

Skräckis
Så fina tösen Skräckis Purr

Matte skriver:
Skräckis är en mycket artig och lyhörd katt. När vi till exempel sov i vardagsrummet, pga renovering, så väntade hon alltid på att våra väckarklockor skulle ringa innan hon hoppade upp i sängen för att mysa. Hon ville helt enkelt inte riskera att störa eller väcka oss.

Hon har sina rutiner och vill ha sin blötmat två gånger om dagen, morgon och kväll, gärna Pussi. Hon visar tydligt vad hon vill, när det är dags för blötmat vägleder hon dig till köket, när hon vill gå ut på balkongen vägleder hon dig dit.
Hon älskar att få de andra katterna att jaga henne. Hon älskar också att leka med riktiga fjädrar man plockat utomhus och satt fast på ett "fiskespö" eller att titta på fågelvideos på Youtube.

Hon klarar sig utan andra katter, men är helt beroende av sina människor. Hon vill vara med, hon vill ligga bredvid i soffan, inte nödvändigtvis för att bli klappad, men för att vara nära. Hon har stil, grace och integritet. Hon är härlig att mysa med, hon stryker sitt huvud mot ditt, men är samtidigt väldigt mån om att inte vara i vägen. Hon är så fin. Hon är som sagt väldigt lyhörd och känner av om det är dålig stämning i huset, då får man klappa henne och försäkra henne om att det inte är henne man är ledsen över. En gång i tiden var hon otroligt skygg, men nu ligger hon kvar i katträdet till och med när det kommer främlingar. Hon är en trogen vän och kommer och möter dig i dörren varje dag.

Småbarnsfamiljer kommer inte att passa Skräckis personlighet.

Skräckis
Snälla hjälp mig med ett nytt gott hem Purr

Akut uppdatering 9 september 2017
Nu har två av katterna i stödhemmet flyttat till nytt stödhem, söta Skräckis behöver även hon flytta så snart som möjligt.

Uppdatering 25 september 2017
Söta Skräckis har nu tillsammans med kompisen Flisen flyttat till ett stödhem i Malmö.

Transport kan ordnas efter överenskommelse.

Vill du/ni veta mer om söttösen Skräckis?
Fyll snarast i formuläret så kontaktar Birgitta A er.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

709-10