KRINGLANy 7/2-15

Kontaktperson: Birgitta

Kastrerad Nej
Id-märkt Nej
Vaccinerad Nej
Född 2014
Kön Hona
Besöksort Önneköp
Hörby
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
Eller är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

Fina Kringla

Uppdatering 26/3
Kringla är tingad!

En liten grå/blå kattflicka kom vinglandes utanför djurbutiken jag jobbar i. En jätte social(och hungrig) kattunge som gick snett med hela bakdelen och ville helst bara ligga ner. En bild på henne las upp på vår facebook sida och efterlyste hennes ägare utan resultat.

Hon fick följa med mig hem och eftersom där redan fanns en kattunge hos oss så har hon fått ordentlig kattungemat sen dess. Hon fick även åka en tur till veterinären eftersom hon var så tillknycklad i bakdelen, dock inga yttre synliga sår. Det visade sig vara en bruten höft och utan att veta vad som har hänt henne finns det teorier om att hon blivit utslängd/på körd av en bil. Hon fick medicin om eftersom hon va så ung fick hon självläka. Första veckorna ville hon bara gå väldigt korta sträckor men nu efter några månader är hon som vilken kattunge som helst, full med energi och går inte snett längre! Hon blev döpt till Kringla för att hon gick "kringligt" förut pga höften!

Vill man ha en katt som fungerar till allt, så är det hon!! :) Hon är van vid diverse djur (andra katter, hund, marsvin, tammöss, gerbiler, akvariefiskar och kanin) Hon har stort intresse till mössen så kan tänka mig att hon blir en bra jägare om hon får gå ut, myskatt som gärna sover i sängen, hon vill vara där man är, har energi till att leka i evigheter (gärna med snäll kattkompis), matvrak som äter allt, hon kan "sitt" än så länge men väldigt lättlärd/smart och har framför allt har hon världens sötaste lilla ansikte!

Hon är grå/blå på hela kroppen, vackra alerta gul/grönaögon. Trots sin massiva aptit är jag väldigt slank i kroppen. Hon kommer om man kallar på henne! "Kringla".

Hon bor inomhus hos oss men efter flytt till nytt hem och kastrering så kommer hon vilja vara en utekatt med möjlighet att gå in. Hon har fått vara utomhus i koppel och sele vilket inte är några problem..så har man inte ute möjligheter men ändå är intresserad så går det oxå! :)

Hennes höft har läkt väldigt bra men sätter absolut kastreringstvång direkt då jag inte vill att hon ska lida vid förlossningen. hon har även löpt två gånger redan...så ska en vanlig person orka med henne så är det ett tips!

Vill någon veta mer om henne är det bara att ringa, pratar bara gott om henne! :)


Vid intresse kontakta linn.j.gustafsson@hotmail.com eller till birgitta@kks.nu om du kan hjälpa lilla Kringla

Transport kan säkert ordnas.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

821-14