BONDNy 11/10-14

Kontaktperson: Birgitta

Kastrerad Ja
Id-märkt  
Vaccinerad  
Född 2013/2014
Kön Hane
Besöksort Öljehult
(Blekinge)
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
Eller är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

Bond Akut

Uppdaterad 11/4-18
Bond är tingad!

Uppdaterad 17/10-14
Bond bor nu i stödhem men söker permanent hem.

En ynklig katt med kraftig diarré, utmärglad men tam, hittades på en väg utanför Lammhult i Småland i somras. Upphittarna tog in den lilla katten som de trodde var ett halvår. Antagligen hade han stannat i växten för veterinär uppskattar hans ålder till runt året.

Någon timme tidigare hade svärföräldrarna sett en bil stanna på samma plats och slänga ut något. Det var antagligen katten.

Tack vare att upphittarna tog med sig den sjuka katten hem har den klarat sig. De har betalat för veterinärvård vid flera tillfällen och nu är Bond som de döpt honom till helt frisk, och nykastrerad i september.

Han är en extremt snäll katt, helt tam, klöser inte barn, ligger tryckt mot stödmatte varje natt. Och han rusar till dörren när de kommer hem.

Men - familjens två siameser jagar han så snart han får en chans. Och de mår inte bra. Annars hade han fått stanna.

Vi söker nu akut ett stödhem eller ännu hellre ett permanent hem till Bond. Eftersom matte dessutom ska föda om en månad, är det bra om Bond kan flytta så snart som möjligt.

På sista tiden har han stått vid dörren och velat gå ut. Han har snart kommit in igen, men det kan vara en fördel om han kommer till ett hem där han så småningom får möjlighet att springa ut.

Hör av dig till birgitta@kks.nu om du kan hjälpa Bond

Transport kan säkert ordnas.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

787-14