Panter Tussen och Sixten Ny 7/11-14

Kontaktperson: Birgitta C

Kastrerad  
Id-märkt  
Vaccinerad  
Född 2014
Kön Honor/Hane
Besöksort Virserum
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
eller
Är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

Panter Tussen och Sixten behöver nya hem

Uppdatering 19/3-13
Panter och Sixten är tingade!
Uppdatering 19/2-15
Tussen är tingad!

Uppdatering 23/1-15 Stödhemmet berättar:

Jag heter Kajsa Nilsson och jag tog hem Panter, Sixten och Tussen akut då deras andra stödhem hade problem med hyresvärden. De har nu bott här sen i början på Januari och de utvecklas och utvecklas. Jag bifogar lite bilder.

Jag skulle vilja dra i lite trådar för att kastrera/sterilisera Tussen och samtidigt låta veterinär känna igenom hennes ena bakben. Det är lite som att hon har sträckt en muskel i allt lekande, jag har känt och klämt och hittar ingen speciellt ställe som gör ont. Men hon är lite kort i steget och behöver "liksom sträcka ut det ordentligt" när hon legat och vilat. Jag uppfattar inte att hon är begränsad men har funderingar på att låta henne vila ensamt i ett rum ett par dagar för att "tvinga på en vila" - även om det inte känns så bra. Hon leker just nu helst ensamlekar och hamnar hon i en lek med en av de andra syskonen som blir lite våldsamt så kommer min stora och äldre katt (Lillen) och bryter upp leken, haha.

Panter är en av de mest folkkäraste katterna jag mött och han är gärna med överallt. Det är inga mer kattfria stunder med morgonkaffet - för där är också Panter. Panter är också den som tillsammans med min egna katt Lillen står och väntar innanför dörren när jag varit iväg. Jag skulle nog säga att vi kan börja fundera på ett eget hem till honom. Han vill nog komma till en familj med många människor så han får sin kvot av människokärlek uppfylld. Jag har lite svårt att fylla upp den när jag samtidigt ska ge Tussen och speciellt Sixten den uppmärksamhet och kärlek de behöver för att få ännu mer tillit till människor. Men det är ingen brådska... jag hade gärna köpt en gård till oss så vi kunde leva lyckliga i resten av våra liv.

Jag skriver inte så mycket om Sixten mer än att han troligen får stanna här och att han tar för sig mer och mer. Han är nog den som är känsligast av dem och kommer gärna upp till Panter och suttar på hans tassar. Sixten verkar tycka att Lillen är som en skyddande storebror och tyr sig verkligen till honom.

Nya bilder överst!

----------------

Tre hemlösa kattungar togs om hand av KKS för ca två månader sedan. De var skygga. Anmälaren visste inte var de kom ifrån. Beräknad ålder då 10-12 veckor. Sixten, Tussen och Panter fick komma till stödhem i Sibbhult. Där har de kattkompisar.

Alla tre har utvecklats och blivit mindre skygga. Ståtlige Panter är helt tam, en mysig liten kille som kommer fram av sig själv, kelar och spinner. Han är vackert svart med litet längre päls än vanligt.

Tussen är en svartvit långhårig lurvig flicka. Hon kommer gärna fram och kelar med dem hon känner, men ännu reserverad mot främlingar.

Sixten är däremot räddare, en väldigt reserverad kille. Han är svart med vita tecken och till skillnad från syskonen korthårig. Han kommer fram till stödmatte och kelar men inte med någon annan i familjen. Han behöver komma till en person som verkligen har tid för honom.

Kattungarna beräknas vara 4-5 månader nu. De söker nya hem och behöver snabbt komma vidare, då hyresvärden tycker det är för många katter och kräver att ungarna ska bort.


Sovstund tillsammans


Mys i soffan


Panter datanördar


Sixten i fönstret


Panter


Tussen


Sixten

Transport kan ordnas efter överenskommelse.

Är du/ni intresserade eller vill ni veta mer om Panter, Tussen och eller Sixten? Kontakta snarast Birgitta KKS på 0704-12 90 68, du kan även mejla Birgitta C .

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

743-14