SELMA och ASTRID Ny 15/7-16

Kontaktperson: Birgitta C

Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja
Född Okt 2014
Kön Honor
Besöksort Trelleborg
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
eller
Är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

Selma och Astrid behöver flytta senast 29 juli

Uppdateringe 21/1-17
Selma och Astrid är tingade

Uppdatering 20/9-16
Astrid och Selma får stanna i sitt stödhem tillvidare. Astrid är tamast, men Selma kommer bara fram på nätterna.

Uppdatering 31/7-16
Selma och Astrid har flyttat till stödhem i Trelleborg

Selma och Astrid har bott i studentkollektiv i Malmö, men nu har Johanna som ansvarat för dem fått jobb i Karlstad och katterna kan tyvärr inte följa med.

Vi söker alltså stödhem eller ännu hellre permanent placering för Selma och Astrid. Det skulle kunna gå att transportera dem till Göteborgstrakten och Karlstad likaväl som södra Sverige.

Selma och Astrid är två fantastiska katter som gjort stora framsteg de senaste åren, skriver Johanna. Från att ha bott under badkaret och aktat sig för människor, bor de nu i soffan och vill gärna umgås med hemmets människor. Båda blir rädda av snabba rörelser, men är man lugn och försiktig så kan man tillåtas klappa dem under långa stunder: de älskar att bli kliade under hakan! De är också lekfulla: Astrid föredrar laserpekare och Selma föredrar att jaga ett gosedjur fastknutet i ett snöre. De är nyfikna men försiktiga, de sitter gärna en bit ifrån en och inspekterar vad man gör.

"Jag, Selma och Astrid har det senaste året haft som rutin att de kommer in och lägger sig i fotändan av min säng när jag lagt mig. Ibland klappar jag dom och ibland leker vi med ett snöre. Eller så attackerar Astrid musen som gömt sig under täcket (mina fötter!)."

 Transport kan ordnas efter överenskommelse.

Är du/ni intresserade eller vill ni veta mer om Selma och Astrid? Kontakta snarast Birgitta KKS på 0704-12 90 68, du kan även mejla Birgitta C .

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

714-14