ELSA och MAYANy 29/6-19

Kontaktperson: Birgitta

Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja
Född Juni 2018
Kön Honor
Besöksort Karlskrona
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
Eller är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?


ELSA OCH MAYA SÖKER PERMANENT HEM

Uppdatering 12/8 19
Elsa och Maya har flyttat till Karlskrona

En skygg hemlös hona sökte sig till en familj i Trelleborg där hon fick mat och födde en kull varje år. Förra året togs kontakt med KKS. Mamman fångades in och kastrerades och fick stanna kvar. Tre ungar placerades i stödhem i januari 2019.

Kattungarna bodde i växthuset, men gick också in i husets uterum. De gick fint på låda. "De två grårandiga söta flickorna är oerhört kärvänliga", berättade mataren. De kom när hon kallade på dem, men kunde inte ta dem.

Maya och Elsa är födda i juni 2018. En svart bror var inte alls lika tam. Han bor i stödhem hos en KKS-medarbetare i Vellinge.

I stödhemmet har Maya och Elsa samsats med två äldre kattherrar, Linus och Ragnar. Flickorna går på låda utan problem. De leker ofta med varandra. De är väldigt beroende av varandra, så vi vill att de placeras tillsammans.

Flickorna är fortfarande litet skygga, vilket kan bero på att stödhemmet arbetar heltid.

Under tiden i stödhemmet har Elsa och Maya kastrerats, öronmärkts och fått sin grundvaccination. De har även behandlats mot loppor och är nu loppfria. De har avmaskats två gånger sedan i januari. Maya är den litet större katten och Elsa den lilla.

Vi söker nu permanent hem till dessa unga kattjejer. De måste flytta senast 31 juli, eftersom stödhemmet själv flyttar då och inte kan ta dem med sig.


ElsaHör av dig till birgitta@kks.nu om du kan hjälpa Elsa och Maya

Transport kan säkert ordnas.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

603-18