MAJANy 6/10-17

Kontaktperson: Inga-Lill

Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja
Född 2015/16
Kön Hona
Besöksort Skirö
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
Eller är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

Kärlekstussen Maja behöver ett nytt hem

Uppdatering 9/11-17
Maja är tingad!

Gosiga, tillitsfulla Maja, ca 2 år söker ett kärleksfullt hem där hon får vara fullvärdig familjemedlem och kan få gå ut när hon vill.

Maja är en otroligt enkel och smidig katt. Hon är väldigt mild, vänlig och kelig. Hon älskar att gosa, ligga i famnen, bli buren och sova hos människor. Hon är lika behaglig mot barn som vuxna. En perfekt familjekatt för en barnfamilj med boende i villa i ett lugnt kattvänligt område. (Kattlucka till huset fungerar som en bra livförsäkring för Maja, så att hon inte skräms iväg av andra katter eller lösa hundar). Maja skulle passa jättebra som förstakatt till en djurälskande kattnybörjare då hon är så väldigt lätthanterlig. Med sitt mjuka sätt fungerar hon säkert bra med andra snälla katter eller lugn hund.
Förutom att vara en ytterst vänlig liten kattsjäl är Maja också mycket intelligent och en riktig överlevare. Kan vi kalla henne för en "maskroskatt" ... ;-) Hon har oförtröttligt kämpat med att be människor om hjälp när hon blev hemlös i somras. Förgäves sprang hon fram och jamade och strök sig mot människor i det lilla samhället utanför Vetlanda, följde efter dem hem och försökte att få komma in i hus, skolor, dagis, elevhem, skolkök för att få mat och sedan tryggt kunna sova på en stol eller soffa. På några ställen fick hon mat, då hon var mycket mager och ständigt uthungrad, men något nytt hem har inte denna desperata lilla (2.5 kg) kattflicka lyckats hitta på egen hand. Trots att alla dörrar stängdes framför henne, behöll hon sitt förtroende för människor och gav inte upp om att själv hitta en ny familj. Nu har hon fått hjälp i letandet! Är det du som vill ge Maja den kärlek och trygghet hon har sökt efter?

Vill du träffa Maja så finns hon i stödhem i Skirö, utanför Vetlanda.
Maja är veterinärbesiktad, kastrerad, grundvaccinerad, avmaskad och id-märkt.

 


 

Transport kan säkert ordnas.

Hör av dig till ingalill.r@kks.nu om du kan tänka dig ta hand om underbara Maja

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

587-17