LEO och LOTUSNy 9/10-17

Kontaktperson: Inga-Lill

Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja
Född Juni 17
Kön Hanar
Besöksort Vetlanda
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
Eller är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

Kattungarna Leo och Lotus behöver ett hem!

Uppdatering 13/6-18
Leo är i permanent stödhem!

Uppdatering 17/12-17
Leo har blivit kastrerad vaccinerad och Chippad.

Uppdatering 26/11-17
Lotus har flyttat till nytt hem?

LEO, röd med vita tecken, är något större till växten än sin bror. Han är mild, vänlig och lite försiktig men blir modigare för var dag som går. Han är busig och glad men vågar inte ge sig ut på alltför våghalsiga äventyr. Vi tror att han inom några veckor är betydligt mindre blyg - kattungar utvecklas ju så fort och gör stora framsteg på bara några dagar!

LOTUS, den helsvarta lilla killen, är en mycket framåt liten kattunge. Pigg, glad och orädd. Nyfiken på allt och alla samt mycket kelig och social. Han stryker runt benen och rullar sig på stödmattes fötter, älskar att bli kliad på magen och leka med handen. Han varken biter eller rivs när han leker med händer utan är snäll och försiktig.
Båda killarna sover i lillmattes säng och leker med varandra mest hela dagarna.

Till dessa goa bröder söker vi ett eller två hem. Helst vill vi förstås att de placeras tillsammans då de tycker så mycket om varandra. Men om du redan har en ung och lekfull katt så kan en av bröderna flytta till dig. Är du nybliven pensionär eller sjukpensionär och vill agera lekkompis så kan du också få adoptera en kattunge.

Vi vill att killarna ska få vara fullvärdiga familjemedlemmar och bo på landet eller i ett lugnt och kattvänligt villaområde. Kattlucka är en bra livförsäkring för en utomhusgående katt.

DERAS HISTORIK:
I mitten av aug upptäckte några sommargäster i Skirö utanför Vetlanda att en hemlös kattmamma flyttat in under deras gäststugealtan med sina två kattungar. Alla tre fångades in och veterinärundersöktes. De var friska och i gott skick. Mamma Linnea är nu kastrerad, vaccinerad och chipad och söker hem i framtiden när hon blivit tam. Hon bor med sina kattungar och ser till att de får den trygghet de behöver för att bli harmoniska.

LEO och LOTUS är grundvaccinerade (2 sprutor mot kattsnuva och kattpest), chipade, avmaskade och veterinärundersökta. De är helt friska och i gott hull, uppfödda på kvalitetsfoder sedan mitten av augusti.

 


Leo


Leo


Lotus


Leo och Lotus


 

Transport kan säkert ordnas.

Hör av dig till ingalill.r@kks.nu om du kan tänka dig ta hand om lilla Leo och/eller Lotus

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

586-17