SESSANNy 12/9-16

Kontaktperson: Birgitta

Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja
Född  
Kön  
Besöksort Karlskrona
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
Eller är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

Kan du rädda katterna från avlivning?

Uppdatering 7/2-17
Sessan är tingad!

Uppdatering 31/1-17
Sessan är en mycket kärvänlig och mysig katt, gillar att gosa och pussa stödmatte .Vill alltid vara i hennes närhet . Hon är van med andra katter och vill ha en kattkompis i nya hemmet. Skulle uppskatta ett hem med utemöjlighet. Hon är kastrerad öronmärkt och vaccinerad. Beräknas vara 1.5-2 år. Ny bild överst nedanför texten.

Uppdatering 6/1-17
Sessan är nu tam och tillgiven och finns i stödhem i Karlskrona.

Uppdatering 16/12
Malmkvist, som nu fått tillnamnet Sessan, hittades bara en bit ifrån veterinären i Lyckeby där hon smet ut genom bilen när hon skulle kastreras i september. Hon stod utanför en restaurang och såg ut att äta spyor i en vattenpöl. Fälla togs dit och efter några dagar gick hon in i fällan. Förra ägaren bekräftade att det var Malmkvist.

Och nu har hon verkligen kastrerats den 14 december och flyttat till stödhem i Karlskrona.

Uppdatering 6/10-16
Malmkvist lyckades ta sig ur buren när hon skulle kastreras på Fyra Ben i Lyckeby onsdagen 28 september. Ägaren öppnade bakluckan och Malmkvist hade redan fått upp buren. Hon försvann uppåt skogen bakom Medborgarhuset. Om du sett Malmkvist, maila birgitta@kks.nu.

Ulltussen är tingad!

Uppdatering 20/9-16
Princessan (bilden längst upp) är i stödhem i Örkelljunga

Ett äldre par har konsekvent underlåtit att kastrera sina katter, varför de förökat sig och det har säkert blivit inavel i vissa fall. Nu har en granne anmält detta till länsstyrelsen och eftersom parets hus sålts exekutivt, så ska de flytta 1 oktober. Det är mycket bråttom att hitta placeringar för dessa katter som är vana att gå ut och in, mer eller mindre tama, men vana vid människor.


Katterna måste alltid hållas inomhus den första tiden, så du behöver inte ha utemiljö för att ta emot en eller flera av katterna. Viktigast är att vi kan flytta dem vidare så snabbt som möjligt. Katterna kommer först att tas till veterinär för kastrering, ID-märkning och vaccinering.


Sessan


Sessan fd Malmkvist


Ulltussen är tingad


Ulltussen är tingad


Princessan är i stödhem i Örkelljunga

 

Kan du hjälpa någon av Nävragölkatterna? Hör av dig till birgitta@kks.nu om du vill veta mer om dessa.

Transport kan säkert ordnas.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

582-16