LISA med UNGARNy 29/12-17

Kontaktperson: Birgitta

Kastrerad  
Id-märkt  
Vaccinerad  
Född  
Kön  
Besöksort Landskrona
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
Eller är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

Kattungar behöver nya hem!

Uppdatering 22/1-18
Frey och Klumpfot är tingade!

Uppdatering 6/1-18
Tequila är tingad!

Uppdatering 6/1-18
Hilding är tingad!

Fyra kattungar föddes i stödhem i Landskrona som förbarmade sig över högdräktiga Lisa som hittades i Billesholm. Ungarna är nu 11 veckor gamla (22/12) och söker nya hem. De kan flytta vid tolv veckors ålder.


Kattungarna är avmaskade men har inte varit hos veterinär än för första vaccinationen. Avgiften för en kattunge är 500 kr. Om kattungen fått sin första vaccination (som kan göras före flytt) är det 800 kr.


Tequila är gråspräcklig och vit till färgen. En buse utan dess like! Han är överallt och ingenstans. Han äskar att ligga i famnen och sova, berättar stödmatte Lotta. Tequila skulle nog må bäst av att flytta med ett av syskonen, så att de två kan busa ihop, eller till hem med snäll katt.


Klumpfot är svart med brett vitt band över ansiktet med nosen är helt svart. Han fick sitt namn för sin otroliga klumpighet i början av livet. Han är ett yrväder med mycket bus och upptåg i sig. Ska helst flytta med en kattkompis eller till hem med yngre katt.


Hilding Vilding är svart med brett vitt band över ansiktet. Han är en härlig liten kisse, som fick sitt namn därför att han i början var den vildaste av ungarna. Nu är han lugnare, älskar att mysa, och somnar gärna på din axel. Han behöver nog inte kattkompis i samma ålder.


Frej är svart med vit prick vid sidan av nosen. Frej är en liten gosig sak, spinner och älskar att mysa. Han älskar att mysa och är inte så intresserad av att leka med syskonten utan ligger ofta för sig själv.

 

 

 

Transport kan säkert ordnas.

Hör av dig till birgitta@kks.nu om du är intresserad av att ge någon eller några av kattungarna ett permanent hem.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

578-17