AminaNy 22/8-20

Kontaktperson: Birgitta eller Inga-Lill

Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja
Född  
Kön  
Besöksort Nybro
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
Eller är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

Amina behöver hem

Uppdatering 23/1-21

Amina är kastrerad, dubbelvaccinerad, öronmärkt och chipmärkt. Hon är avmaskad och behandlad mot öronskabb.

Amina är försäkrad i Agria.

Amina fångades in i Attanäs utanför Karlskrona sommaren 2019. Hon har varit i stödhem i Nybro sedan dess. Amina kom från en koloni med katter där husägaren flyttat. Hon var inte van vid människor. Hon hade tre kattungar som följde med henne och som nu har fått permanenta hem.

Amina är fortfarande skygg. Hon går på låda utan problem, äter och dricker med god aptit och är friskförklarad av veterinär. Amina är en renlig katt som tvättar sig ofta. Hon går inte att klappa än utan vill vara för sig själv, men hon är pratglad och pratar med de andra katterna i stödhemmet.

Amina behöver ett lugnt hem, gärna med en annan katt som är trygg i sig själv (hon är van att leva ihop med andra katter), som kan få henne att må bra. Hon behöver känna sig trygg och älskad. Man får ha tålamod och låta henne komma fram i sin egen takt.

Var finns du som kan ge Amina ett hem?

 

Efter att ha levt i hemlöshet har Amina det senaste året varit inne i stödhem. Hon behöver nu få komma vidare till ett lugnt och tryggt hem där hon kommer få lov att stanna. Amina är fortfarande osäker på oss människor så hon behöver hitta en människa som har tid och tålamod att låta henne växa sig trygg. Det får gärna bo snälla kattkompisar i hemmet.

Amina är kastrerad, id-märkt och vaccinerad. Finns att besöka i Nybro. Har du ett underbart hem för denna bedårande lilla tjej maila birgitta@kks.nu och berätta lite om dig och vad för hem du skulle kunna erbjuda henne.”

 

Hör av dig om du kan tänka dig att ge Amina ett hem? Hör av dig till birgitta@kks.nu

Transport kan säkert ordnas.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

533-18