Kattfamilj i EmilstorpNy 1/2-19

Kontaktperson: Birgitta

Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja
Född Hösten 18
Kön Hanar
Besöksort Emilstorp
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
Eller är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

Kattfamiljen i Emiltorp behöver få ett hem

Uppdaterad 12/2 19
Love är tingad!

Uppdaterad 5/2 19
Melvin och Frans är tingade!

Frans, Melvin och Love, ca 5-6 mån gamla, söker permanenta hem! De finns i stödhem i Malmö.

Love är svartvit, Melvin och Frans är rödvita. De tre kattungarna är födda utomhus vid industriområdet Emilstorp i Malmö. Där bodde de i en buske tillsammans med sina två systrar, Sagres och Sintra, och deras tama mamma, Otilia, innan KKS volontärer fångade in hela familjen.

Stödhemmet berättar om kattungarnas personligheter:

Detta är Melvin (rödvit), väldigt social och mysig. Han vill gärna vara med oss och han är enormt intresserad av mat. Han äter allt han kommer åt och talar gärna om för oss när han tycker att det är dags för mat haha. Han är väldigt lätt att hantera, man kan klappa honom, lyfta honom och han protesterar väldigt sällan mot att man handskas med honom.

Detta är Love (svartvit), han är också väldigt social men han har inte gått att klappa förrän nu de senaste dagarna. Han har varit lite rädd och har sprungit undan när man har försökt men nu kan man vid vissa väl valda tillfällen lyfta och klappa honom. Han är precis som Melvin väldigt glad i mat och han tigger väldigt högt när han märker att det är på gång. Han har väldigt stor personlighet och jag och min sambo är väldigt förtjusta i honom. Hur kan man inte bli det när han har ett hjärta på nosen?

Sist men inte minst så har vi Frans (rödvit), han är väldigt busig och älskar att leka med bollar. Han är fortfarande väldigt försiktig och vill inte bli rörd förutom när han äter, då kan man försiktigt stryka honom lite över ryggen. Han vill gärna vara med när det händer grejer men väljer att sitta lite i bakgrunden och observera innan han vågar sig fram. Jag tror att han kommer bli en härlig kompis till någon som kan fånga hans förtroende och som har lite tålamod. Han är ganska beroende av dem andra katterna så jag tror inte att han hade trivts utan en kattkompis i en ny familj.Love


Frans


Melvin

Hör av dig om du kan tänka dig att ge någon av dessa ett hem? Hör av dig till birgitta@kks.nu eller kathleen@kks.nu

Transport kan säkert ordnas.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

520-18