Kattfamilj hittad i skogen Ny 2/9-13

Kontaktperson: Birgitta

Kastrerad  
Id-märkt  
Vaccinerad  
Född  
Kön Hona
Besöksort Löddeköpinge
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
Eller är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

Kattfamilj hittad i skogen. Mamma Tess med sina ungar Sessan, Tiger och Pepsi.

Uppdatering: 18/9-14
Tess är tingad!

Uppdatering: 17/11-13
Alla tre kattungarna är nu vaccinerade.


Uppdatering: 30/10-13
Tre pigga kattungar som hittades i skogen utanför Gualöv vid Blekinge-Skånegränsen i slutet på augusti. Någon hade dumpat en mamma med tre ungar där.

Ungarna är nästan identiskt lika till utseendet men har tre olika personligheter. Alla gillar förstås att busa. Sessan är en modig och tuff katt. Tiger kelen och nyfiken. Och Pepsi en riktig luring!

Ungarna kom ganska omgående till ett stödhem i Löddeköpinge där de nu kan betittas. De beräknas vara runt tolv veckor i slutet på oktober och alltså leveransklara till nya hem. Mamma Tess ska snart kastreras. Ungarna har avmaskats två gånger sedan de kom till stödhemmet i början på september.

Mamma Tess (fd Gualövs-Anna) har visat sig vara en omtänksam mamma, vilket stödhemmet kan intyga. Hon är försiktig mot människor, men allt mer och mer tillgiven. Tess har avmaskats två gånger sedan hon kom till stödhemmet i början på september.

Nytagna bilder finns längre ner på Tess och ungarna!

Uppdatering: 19/9-13
Gualövs-Anna har flyttat till stödhem i Löddeköpinge (Skåne) med sina ungar.

Mamma Gualövs-Anna med sina ungar Tjatte, Knatte och Fnatte

Mitt inne i Gualövsskogen utanför Bromölla hade någon ställt en låda med tre kattungar och en kattmamma. Familjen som hittade dem visste inte vad de skulle tro, men när lådan stod kvar två dagar senare tog de hem familjen. De bor nu i badrummet, men behöver få ett nytt stödhem eftersom det finns både hundar och katter i hemmet.

Ungarna är ca 4-6 veckor gamla, diar mamman och har inte börjat äta kattmat än. Mamman är tam, men ungarna är litet försiktiga. Det är antagligen tre flickor. En är litet smalare än de andra två, men trillingarna är väldigt lika varandra.

Hör av dig om du kan ta in familjen tillfälligt eller om du vill tinga någon av kattungarna. De placeras ut först vid 12 veckors ålder.


Transport kan säkert ordnas.

Hör av dig till birgitta@kks.nu eller ring/sms 070-412 90 68

Om ni vill träffa kissungarna, ta kontakt med stödhemmet direkt, Catarina, 070-630 05 70, eller maila catarina@kentell.se.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

491-13