Mamma Berta med ungarNy 3/11-15

Kontaktperson: Birgitta

Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja
Född 2014
Kön Hona
Besöksort Höllviken
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
Eller är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

Berta och hennes ungar behöver nytt hem

Uppdatering 1/3-16
Berta har flyttat till stödhem i Malmö

Uppdatering 21/11-15
Mamma Berta är nu hittad och intagen hos upphittaren. Blev i dag kastrerad idmärkt och vaccinerad.

Uppdatering 20/11-15
Kexet och Pigge är tingade!

Uppdatering 12/11-15
Spot är tingad!

En tam kattmamma dök upp hos en familj i Höllviken i början på oktober. I släptåg hade sköldpaddsfärgade Berta (som hon döpts till) tre skygga kattungar. De beräknas vara födda runt 1 augusti.

Spot är sköldpaddsfärgad och därför en hona. Även Kexet ser ut att vara sköldpaddshona, medan Pigge kan vara en hane. Han har alltid huvudet nedryckt i maten eller gömmer sig när han ska fotas meddelar matarna. Pigge är ett riktigt matvrak. Han står gärna direkt i skålen så att ingen annan får äta! Spot är mest nyfiken av dem.

Kattungarna leker i trädgården, gillar att umgås med varandra och jaga ekorrar. Vi söker permanenta hem till ungarna. De kommer säkert att socialiseras när de väl kommer inomhus, men man får ha tålamod och räkna med att det kan ta ett tag.

Mamma Berta ska kastreras och vaccineras, men hon har inte varit synlig på ett tag, så vi hoppas att hon dyker upp igen. Tam, kelen katt som också söker ett nytt hem.
Detta är Kexet, hon och Spot är lite blyga och gillar att leka med ekorrar.


Detta är Spot.


Detta är Pigge.


Detta är mamma Berta. Hon är väldigt kelen och social, hon brukar promenera med mig i vår trädgård.


Här är de alla tillsammans Spot är lite nyfiken och katten längst till höger är Pigge han är svår att fota och har alltid huvudet nertryckt i mat eller gömmer sig i huset.


Pigge igen, han är ett matvrak och står gärna i skålen så att ingen annan får äta. De är alla rätt blyga men de gillar att umgås med varandra och jaga fåglar och ekorrar i trädgården.

Om du vill veta mer om mamma Berta och hennes ungar, kontakta ingalill.r@kks.nu eller birgitta@kks.nu ring/SMS:a 070-412 90 68 om du kan hjälpa någon eller några av katterna. Transport går säkert att ordna.

Transport kan säkert ordnas.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

478-15