SIGRID och GISSANy 16/11-16

Kontaktperson: Birgitta och Ingalill

Kastrerad  
Id-märkt  
Vaccinerad  
Född  
Kön  
Besöksort Malmö
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
Eller är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

Kan någon ta hand om Sigrid och Gissa?

Uppdatering 2/7-18
Sigrid är tingad!

Uppdatering 1/4-17
Akut! Mamma Sigrid måste flytta senast 7 april.

Uppdatering 3/3-17
Ny bild på Sigrid och hennes ungar

Uppdatering 7/2-17
Gissa är tingad!

Svarta kattungen Gissa räddades av Kattkommando Syd från avlivning då mataren som tagit hand om mamman Sigrid flyttade till äldreboende. Tre kattungar föddes ute runt 22 maj. I augusti fick mamma Sigrid och de tre ungarna en fristad i ett stödhem i Malmö. Två ungar stannar permanent i hemmet, men nu är det dags för kattungen Gissa och mamma Sigrid att flytta vidare.

Mamma Sigrid är skygg. Kattungarna var inte särskilt tama när de flyttade inomhus. Mamma Sigrid är kastrerad, id-märkt och vaccinerad. Sigrid och Gissa behöver inte flytta till samma hem. Sigrid skulle nog uppskatta utemiljö så småningom.

Var finns du som ge Gissa sitt framtida hem? Du får ha tålamod med henne. Hon har varit inne i tre månader och är van vid människor.

Mamma Sigrid skulle kunna bo på en gård där hon kan leva fritt, men måste hållas inne ett tag efter flytt så att hon inte springer bort och inte hittar tillbaka.


Mamma Sigrid och hennes småttingar

 

Om du är intresserad att ta hand om Gissa och/eller Sigrid? Hör av dig till birgitta@kks.nu eller ingalill.r@kks.nu för mer information!

Transport kan säkert ordnas.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

376-16