Pigge, Gnidde och Tjorven Ny 29/8-13

Kontaktperson: Birgitta

Kastrerad  
Id-märkt  
Vaccinerad  
Född 2013
Kön  
Besöksort Ramdala
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
Eller är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

Lilla Tjorven söker ett hem!

Uppdatering: 30/10-13
Tjorven är tingad!

Uppdatering: 8/10-13
Tjorven gör framsteg men är inte lika tam som bror Gnidde som får stanna permanent hos mataren, eftersom han bott in sig. Han har även undersökts av veterinär, väldigt liten för sin ålder men otroligt pigg.

Pigge är försvunnen. Mataren tror att en glada som brukar cirkla runt huset kan ha tagit honom.

Mammakatt är nu kastrerad så det blir inga fler kattungar.

Tre små kattungar såg dagens ljus första veckan i juni. Deras skygga mamma dök upp hos anmälaren vid jultid och vägrade flytta, så anmälaren smalt och började ge henne mat. Han har redan två hemlösa katter som antagligen kom från en bondgård i närheten för några år sedan och som kastrerats med hjälp av KKS.

Två av kattungarna som ska vara hanar är väldigt tama och riktiga vildbasare. De springer gärna in i köket och kloar på mattorna,jagar stödhusse och håller hov. Den tredje kattungen som antagligen är en hona och störst av ungarna springer däremot undan när det är matdags men vågar sig sedan fram.

Pojkarna Pigge och Gnidde är väldigt lika i utseende. Tjorven har övervägande vit nos och är vit över hela magen och grå på ryggen.

Mamma katt är fortfarande inte tam, men inte lika fräsig som när hon dök upp. Hon ska snart kastreras av KKS och får stanna.


Tjorven


Tjorven


Tjorven

Transport kan säkert ordnas.

Om du är intresserad av att få träffa Tjorven, hör av dig till birgitta@kks.nu eller ring, SMS:a 070-412 90 68, för att få mer information.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

359-13